News

FOTO Cum arată Eva Mendes la 5 luni de când a născut

de admin

FOTO Cum arată Eva Mendes la 5 luni de când a născut

Are o fetiţă cu unul din bărbaţii irezistibili ai Hollywoodului şi este şi ea una din alesele celebrităţii. Iar cu un aşa corp, la doar cinci luni după naştere, tare am dori să ştim cum reuşeşte.

Eva Mendes şi Ryan Gosling au devenit părinţi abia acum câteva luni şi am început să-i vedem tot mai împreună în ultima vreme, arătând amândoi fabulos, ca întotdeauna. Nu-i de mirare că actriţa de 41 de ani proaspăt împliniţi săptămâna trecută apare în paginile revistei internaţionale “Women’s Health”, pozând cu încredere în rochii mulate, foarte feminine şi revelatoare. Eva se bucură să fie pentru prima dată mamă, cu toate nopţile pierdute, şi recunoaşte că mizează pe fitness şi alimentaţie sănătoasă pentru a arăta ca şi cum nici n-ar fi purtat vreo sarcină recent.

“Nu-mi place, dar m-am obişnuit”, spune actriţa, referindu-se la jogging, alergarea de viteză şi ridicările de greutăţi pe care le urmează de atâta timp. “Le combin cu yoga de obicei”. De asemenea, Eva nu a mai m\ncat carne de 6 ani. „Imediat ce am renunţat la carne, m-am simţit mai bine. După un an, deja pielea mea era mai luminoasă şi mai sănătoasă”, spune ea pentru revista menţionată, pentru care a realizat unul din rarele sale pictoriale post-naştere.

FOTO WOMEN'S HEALTH