News

FOTO Cum arată James Middleton, fratele Ducesei Kate?

de admin

FOTO Cum arată James Middleton, fratele Ducesei Kate?

Aparent cuminte, timid şi chiar umil, fratele mai tânără al soţiei Prinţului William se autocaracterizează într-un interviu rar, acordat unei reviste-aplicaţie. Cu ochii de-un albastru electrizant şi profund – poate şi graţie retuşării foto – James pare exemplarul fascinant al familiei Middleton, în ciuda popularităţii celor două surori, Kate şi Pippa.

James Middleton este antreprenor, are 27 de ani şi poartă, mai de curând, barbă. Un timid lumbersexual, dacă e să ne luăm după trendurile sociale, care recunoaşte că este greu să fie în umbra surorii sale, Ducesă de Cambridge. “Da, devine frustrant. Lucrez incredibil de mult – sunt la fel ca oricare altă persoană, când vine vorba de afaceri şi de job. Şi, lăsând la o parte faptul că, da, sunt fratele cuiva foarte important, la finalul zilei, sunt doar James”, a mărturisit el pentru revista “The Young Director”.

Şi într-adevăr, mezinul familiei Middleton este antreprenor, fiind co-fondator al unei companii, Boomf, care permite utilizatorilor de Instagram să printeze pozele pe... bezele! Dar la început a fost afacerea familiei – “Party Pieces” al lui Carole şi James Middleton, de unde a luat startul cu “The Cake Kit Company” (parcă totul se învârste în jurul dulcegăriilor, nu?), iar independenţa financiară l-a convins să renunţe la cursurile Universităţii Edinburgh. “Nu aveam încredere că îmi voi lua licenţa”, mai ales pentru că James suferă de dislexie.

“De obicei, glumesc că e ca şi cum aş avea o superputere. Pentru că te face unic şi pentru că creierul tău funcţionează diferit – găseşti soluţii în moduri neconvenţionale”. Un personaj destul de interesant!

FOTO GETTY, TYD

Modifică Setările