News

FOTO Cum arată mai bine vedetele: cu machiaj sau fără?

de admin

FOTO Cum arată mai bine vedetele: cu machiaj sau fără?

În timp ce unele vedete se feresc cu orice preţ să nu fie fotografiate de paparazzi nemachiate, altele pun de bunăvoie şi nesilite de nimeni fotografii pe reţelele de socializare cu chipul lor fără urmă de machiaj. Haideţi să vedem care sunt acestea din urmă!

Jennifer Lopez

Oricât ne-am uita la această fotografie nu putem găsi un cusur. Chipul celebrei cântăreaţe arată nemaipomenit la aproape 46 de ani.

Click pe următoare pentru a vedea alte vedete care s-au pozat nemachiate!

Irina Shayk

La cât de frumoasă este Irina Shayk natural ne face să ne întrebăm de ce se oboseşte să se machieze vreodată? Bradley Cooper a ştiut pe cine să pună ochii!

Megan Fox

Nici Megan Fox nu pare să aibă nevoie de prea mult make-up. Actriţa arată la fel de bine şi machiată şi nemachiată.

Alessandra Ambrosio

Mda, nici ei nu aveam ce să-i reproşăm. Chipul ei arată nemaipomenit chiar şi nemachiat.

Demi Lovato

Ar fi fost păcat ca o tânără de vârsta actriţei să arate altfel. Aşa ca, da ne place!

Diane Kruger

La cât de puţin se machiază Diane Kruger nu putem face o diferenţă prea mare între chipul machiat şi cel nemachiat al actriţei. Oricum ar fi, Diane arată extraordinar de bine!

Lady Gaga

Având în vedere că de multe ori reuşeşte să se urâţească prin ciudatele machiaje pe care şi le-aplică, am putea spune că o preferăm pe Lady Gaga nemachiată.

Suki Waterhouse

Nici Suki nu este mai prejos de Irina Shayk. Trebuie să fi fost foarte greu pentru Bradley Cooper să renunţe la o aşa frumuseţe.

Sursă foto: Hepta