News

FOTO Cum arată rudele mai puţin cunoscute ale celebrităţilor?

de admin

Le-aţi putea recunoaşte numele, dar nu şi chipul. Asta pentru că aceste persoane sunt mai puţin cunoscute decât rudelor lor care trăiesc în lumea celebrităţilor şi pe care le-aţi recunoaşte instant în orice ipostază. Haideţi să vedem, aşadar, cu ce se ocupă rudele celebrităţilor!

Sora lui Miley Cyrus – Brandi Cyrus (blogger)

Brandi este mai mare cu cinci ani decât faimoasa sa soră şi se ocupă cu blogging-ul. Deţine un blog de fashion foarte cunoscut, numit Style Native, unde le împărtăşeşte tuturor sfaturi în materie de tendinţe şi bun gust. Şi trebuie să precizăm că se descurcă mai bine la acest capitol decât Miley Cyrus.

Tatăl lui Miley a adoptat-o pe Brandi atunci când s-a căsătorit cu mama acesteia, Tish Finley, în 1993.

Tom Redmayne – inginer topograf

În acestă perioadă este greu de închipuit că mai e cineva care n-a auzit de Eddie Redmayne. Însă, există cineva pentru care Eddie este doar Eddie, nu câştigătorului premiului Oscar. Şi acela este fratele său, Tom.

Acesta din urmă lucrează în domeniul real estate şi este inginer topograf.

Alex Watson – model

Îi despart doi ani şi jumătate, însă cei doi par gemeni. Vorbim, bineînţeles, de Emma Stone şi fratele său, Alex Watson. În timp ce sora sa se bucură de statutul său în cetatea filmului, Alex se descurcă de minune în calitate de model. Primul său job în modelling a venit în 2010, când acesta a fost numit faţa unei campanii Burberry.

Alfie Allen – actor

Toată lumea ştie cine e Alfie Allen. Şi nu pentru că sora sa, cântăreaţa Lily Allen, obişnuia să cânte despre el, ci pentru că acesta a ajuns pe micile ecrane datorită rolului jucat în serialul TV Game of Thrones.

Lottie Moss - model

Se putea altfel? Când sora ta este unul dintre cele mai cunoscute şi bine plătite supermodele din lume, nu-ţi rămâne decât să-i calci pe urme. Charlotte ”Lottie” Moss are doar 17 ani şi deja a participat la prezentări pentru Red Valentino şi Calvin Klein.

Eric Lively – actor

De asemenea actor, Eric nu a avut parte de o expunere atât de puternică precum mai cunoscuta sa soră, Blake. A avut apariţii episodice în mai multe producţii televizate, însă singura notabilă a fost în American Pie.

Şi pentru că la capitolul actorie nu a înregistrat tocmai ceea ce se cheamă succes, Eric recurge, din când în când, şi la jobul de model. Acesta a lucrat cu branduri precum: Abercrombie, Levi`s sau Tommy Hilfiger.

Austin Swift – fotograf

Pe când sora sa cucereşte premii după premii în domeniul muzical, Austin este fotograf freelancer. Şi nu oricare. Fotografiile lui Austin au ajuns în reviste precum People sau Rolling Stone.

Monica Cruz – actriţă / dublură

Aţi ghicit! De multe ori, Monica ajunge să o dubleze chiar pe sora sa, Penelope Cuz, şi asta pentru că cele două sunt aproape imposibil de diferenţiat. Monica este mai mică cu doi ani decât Penelope şi cochetează şi cu muzica şi dansul, în tinereţe aceasta urmând cursurile Academiei de Dans.