News

FOTO Cum arată Violeta Ivu, „fata cu pelerina“de la Big Brother, după 11 ani?

Cei care au urmărit primul sezon al celebrului reality show Big Brother au avut, ieri, surpriza s-o revadă pe Violeta Ivu, concurenta care avea să-şi primească supranumele de „fata cu pelerina“, la emisiunea Click!, de la Prima TV.

Acolo, ea a povestit despre experienţa trăită în urmă cu 11 ani la "Big Brother", despre cum i s-a schimbat viaţa de atunci, dar şi despre intenţia de a participa la noul reality-show realizat de Prima TV!, denumit "Utopia".

Pe scurt, Violeta s-a căsătorit cu Petru Ivu şi a devenit mama unei fetiţe, Andra, iar pe plan professional, după ce a fost scenarista mai multor emisiuni TV, în momentul de faţă este PR Specialist.

Violeta a povestit şi celebrul episod din Big Brother, din anul 2003, care i-a atras porecla de "fata cu pelerina". „Când mi s-a spus că voi fi filmată inclusiv la toaletă şi la duş, mi-a trecut mie ideea asta prin cap. Ţin minte că eram la hotel înainte să intrăm în casă şi am făcut pelerina dintr-un sac de dormit."

Fosta concurentă de la Big Brother a vorbit în platoul emisiunii Click! de marţi seară şi despre noul show, "Utopia". „M-am bucurat când am citit că Prima Tv a cumpărat acest format şi primul impuls a fost acela că trebuie să particip şi eu, aşa că m-am înscris. Experienţa din precedentul show mă v-a ajuta în noul show, pentru că nu o să îmi fie teamă să deranjez. Voi spune ce gândesc când gândesc, fără reţineri. La Big Brother eram mai rezervată dar în noul show nu o să fie aşa. Aşteptările mele pentru acest show sunt foarte ridicate pentru că am urmărit ediţii din alte ţări şi mi-ar plăcea să văd un show de calitate în care concurenţii să creadă într-o societate perfectă. Noua lume sper că va fi condusă de dragoste şi de adevăr".