News

FOTO Cum au sărbătorit vedetele Ziua Tatălui?

de admin

Reţelele de socializare au fost ”asaltate” ieri de celebrităţile care au dorit să le transmită un gând bun taţilor lor. Am adunat şi noi aici cele mai simpatice mesaje şi cele mai expresive fotografii. Haideţi să le vedem!

Să începem cu Justin Timberlake. Cântăreţul a postat pe Instagram o fotografie în care apare ţinându-l în braţe pe micuţul Silas, marcând astfel primul an în care artistul sărbătoreşte această zi în calitate de tată.

Click pe următoarea!

O altă postare emoţionantă îi aparţine lui Blake Lively, care a distribuit fanilor săi de pe Instagram o fotografie în care apare soţul său, Ryan Reynolds, alături de copilul lor.

Şi Palatul Kensigton a dorit să marcheze această minunată zi, postând o imagine cu Prinţul Charles alături de cei doi fii ai săi: Prinţul William şi Prinţul Harry.

Nici Gwyneth Paltrow nu a vrut să lase să treacă această zi fără a-l sărbători pe tatăl copiilor ei, Chris Martin. Aceasta a distribuit pe o reţea de socializare o fotografie cu acesta alături de fiica lor, Apple.

Una dintre cele mai emoţionante postări de pe reţelele de socializare de ieri i-a aparţinut fiicei lui Paul Walker. Aceasta a vrut să-i aducă un omagiu tatălui său, celebrul actor din Fast & Furious.

Şi Mark Ruffalo i-a mulţumit tatălui său pentru toată iubirea, postând o fotografie cu el pe Instagram.

Nici Kelly Osbourne nu a putut face rabat de la tradiţionala urare pe Instagram. Aceasta a postat două fotografii cu celebrul său tată, Ozzy Osbourne, şi i-a mărturisit că îl consideră cel mai bun prieten şi un erou. Asta da urare!

Şi Hugh Jackman a postat o fotografie cu tatăl său, Chris Jackman, pe Instagram, urându-le tuturor taţilor din lume o zi fericită!