Filme

FOTO Cum a fost la premiera "Wild Carpathia 2"?

FOTO Cum a fost la premiera "Wild Carpathia 2"?

Filmul realizat de britanici, care promovează frumuseţile patriei noastre, a avut lansarea la Londra, în prezenţa Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu.

Ce zi mai nimerită pentru o astfel de lansare decât Ziua Mondială a Mediului Înconjurător? Astfel că miercuri, pe 5 iunie, Travel Channel şi European Nature Trust au dat startul premierei filmului „Wild Carpathia 2“ la sediul Academiei Britanice pentru Artele Filmului şi Televiziunii (BAFTA), în Piccadily, la Londra.

Premiera, care a reunit două sute de persoane, a fost însoţită de o prezentare de fotografie de artă a renumitului artist fotograf Max Milligan, cu tema “România”. De asemenea, seara s-a bucurat de un concert al solistului român Grigore Leşe.

La eveniment au fost prezenţi şi ministrul Turismului, Maria Grapini, dar şi sportivul Ivan Patzaichin, care, de altfel, apare şi el în acest al doilea documentar despre România, intitulat "De la munte, la mare" - o călătorie fabuloasă de la Porţile de Fier până în Delta Dunării .

După aprecierea Principelui Radu, filmul a avut mare success, prezenţa sa pe ecranele din Europa şi America fiind benefică României şi, mai ales, mai bunei cunoaşteri a societăţii noastre de astăzi. „Dar, mai presus de toate, pelicula este o vibrantă pledoarie pentru natura, tradiţiile, cultura şi moştenirea românească, în perspectivă istorică“, a spus acesta.

„Principele de Wales a acceptat să apară în «Wild Carpathia 1», iar prezenţa Alteţei Sale Regale a fost un mare câştig pentru România“, continuă Alteţa Sa Principele Radu.

Iar, dacă în “Wild Carpathia 2″ apare Principesa Moştenitoare Margareta, în „Wild Carpathia 3“, care se va filma în partea a doua a anului 2013, va fi din nou prezent Principele Charles, ne asigură acesta.

vezi aici galeria foto

Foto: Casa Regală

Modifică Setările