Fashion

FOTO Cum s-au îmbrăcat vedetele anului la gala Jameson Empire

de admin

Acest eveniment britanic a sărbătorit realizările cinematografice atât locale, cât şi internaţionale, în urma voturilor cititorilor revistei cu acelaşi nume, Empire, duminică seara, în Londra. Deşi sezonul premierilor a apus odată cu Oscarurile, vedetele s-au prezentat la gala Empire curioase dacă au primit vreun trofeu, dând lovitura pe covorul roşu cu ţinutele elegante şi bine alese ori, din contră, şi-au câştigat o bulină neagră pentru felul în care s-au prezentat.

Printre câştigătorii ediţiei sponsorizate de băutura irlandeză celebră s-a remarcat cel mai mult regizorul Christopher Nolan cu filmul „Interstellar”, primind premiile pentru cel mai bun regizor, cel mai bun film şi premiul pentru inspiraţie. De asemenea, au câştigat câteva producţii britanice, dar şi vedete de seamă pe scena internaţională precum Rosamund Pike ca cea mai bună actriţă, iar Ralph Phiennes a luat premiul onorific dedicat legendelor.

Jessica Chastain

A riscat mult cu rochia monocromă lungă şi dantelată, căci ne aduce aminte de apariţia starletei Kim Kardashian într-o rochie asemănătoare, cu mâneci şi trenă lungă, care semăna mai degrabă cu un material textil de canapea decât cu o ţinută elegantă. Din fericire, această alegere din colecţia Oscar de la Renta a fost foarte apreciată de critici.

Olga Kurylenko

A avut cea mai inspirată rochie pentru covorul roşu de la Grosvenor House, semnată Julien Macdonald. Detaliile şi tăieturile inteligente i-au conferit o imagine atât sexy, cât şi elegantă.

Hayley Atwell

Actriţa din "Captain America", "The Duchess" şi mai nou "Cinderella" a mers la sigur cu o rochie neagră, simplă, cu decolteu adânc. Criticii i-au apreciat simplitatea, noi credem că frumuseţea ei merita pusă în valoare mai mult decât în acea sobră rochie neagră fără accesorii.

Karen Gillan

Tânăra actriţă remarcată pentru rolul din serialul "Doctor Who" şi "Gardienii Galaxiei" a ales o rochie atipică, pe stilul tineresc şi modern, semnată Louis Vuitton. Doar cizmele par din alt registru, însă combinaţia culorii părului cu rochia eclectică şi jovială este incredibilă.

Annabelle Wallis

Fiecare vedetă şi-a dorit să impresioneze prin alt stil. De data aceasta, avem abordarea ultrafeminină şi retro, de un roz prăfuit foarte plăcut. Rochia de cocktail a actriţei cunoscută pentru rolurile din "Body of Lies", "Annabelle" şi "X-Men"este diafană, decorată cu strasuri discrete, la care a adăugat şi o pereche de pantofi în aceeaşi nuanţă. Elegant!

Lucy Boynton

Frumoasa actriţă, cunoscută pentru apariţiile în "Miss Potter" cu Renee Zellweger, "Mo" şi "Ballet Shoes", a avut o rochie foarte interesantă, verde smarald cu imprimeu floral, foarte modern.

Gemma Chan

Vedeta, care a apărut alături de mari actori în seriale precum "Sherlock Holmes", "Secret Diary of a Call Girl", a impresionat cu rochia sa mini, cu mânecă lungă, formată din două modele contrastante. Tineresc!

FOTO GETTY IMAGES

Modifică Setările