News

FOTO Daddy cool: Ryan Gosling, tatuat!

de admin

FOTO Daddy cool: Ryan Gosling, tatuat!

După dovada iremediabilă de iubire afişată de Benji Madden pentru soţia sa, Cameron Diaz, a venit rândul unui actor foarte îndrăgit să facă o declaraţie de dragoste… pentru totdeauna. Vorbim de Ryan Gosling, proaspăt tătic, care ne-arată şi latura sa de părinte în culmea fericirii.

Actorul de 34 de ani a fost surprins vineri după ce a luat micul dejun la Little Dom din Los Feliz, California, afişând un tatuaj destul de clar pe mâna sa stângă, cu literele E S M E. Cu siguranţă, cele 4 litere tatuate pe metatarsiene reprezintă prescurtarea numelui fiicei sale, Esmeralda.

Starul din "Only God Forgives" este un tată mândru şi discretul tatuaj dovedeşte că este încă foarte emoţionat de acest nou capitol al vieţii sale, la fel ca şi iubita sa, Eva Mendes, cu care a căzut de comun acord să-şi numească primul copil Esmeralda Amada. Nu ştim sigur dacă este un tatuaj permanent sau doar temporar, făcut în joacă. Gestul vine la jumătate de an de la naşterea micuţei, timp în care şi actorul, şi iubita sa, Eva, au stat foarte discreţi.

FOTO HEPTA