News

FOTO Dan Helciug este din nou tătic

FOTO Dan Helciug este din nou tătic

Solistul trupei Spitalul de Urgenţă şi soţia lui tocmai au devenit părinţii unei fetiţe, care s-a născut marţi, pe 4 iunie, şi care a ajuns deja acasă, spre bucuria frăţiorului ei mai mare, Luca.

Cea mai tânără membră a familiei Helciug a venit pe lume pe 4 iunie, în aceeaşi zi în care-şi serbează aniversarea şi Angelina Jolie, glumeşte tatăl ei care, după naşterea fetiţei a şi postat pe contul său de Facebook următorul mesaj:

„Grea este meseria de mamă! Am avut de trecut un hop mare şi important în noaptea asta. Din fericire, povestea noastră nouă are un happy-end. Femeile sunt MUULT mai rezistente decât bărbaţii şi îi multumesc lui Doamne-Doamne pentru asta“, a scris emoţionat Dan.


Ulterior, însă, a mai apărut o mică problemă: „Mâine trebuie să plecăm acasă şi tot nu ne-am hotărât asupra numelului... Avem timp până mâine... dacă nu rezolvăm ghicitoarea, rămânem aici :)))“, declara ieri artistul, în stilu-i caracteristic.


Până la urmă, părinţii au convenit s-o boteze pe cea mică Ruxandra. Iar acasă o aştepta nerăbdător Luca, băieţelul cuplului, acum în vârstă de 6 ani.

Foto: pagina personală