News

FOTO Dan Helciug este din nou tătic

FOTO Dan Helciug este din nou tătic

Solistul trupei Spitalul de Urgenţă şi soţia lui tocmai au devenit părinţii unei fetiţe, care s-a născut marţi, pe 4 iunie, şi care a ajuns deja acasă, spre bucuria frăţiorului ei mai mare, Luca.

Cea mai tânără membră a familiei Helciug a venit pe lume pe 4 iunie, în aceeaşi zi în care-şi serbează aniversarea şi Angelina Jolie, glumeşte tatăl ei care, după naşterea fetiţei a şi postat pe contul său de Facebook următorul mesaj:

„Grea este meseria de mamă! Am avut de trecut un hop mare şi important în noaptea asta. Din fericire, povestea noastră nouă are un happy-end. Femeile sunt MUULT mai rezistente decât bărbaţii şi îi multumesc lui Doamne-Doamne pentru asta“, a scris emoţionat Dan.


Ulterior, însă, a mai apărut o mică problemă: „Mâine trebuie să plecăm acasă şi tot nu ne-am hotărât asupra numelului... Avem timp până mâine... dacă nu rezolvăm ghicitoarea, rămânem aici :)))“, declara ieri artistul, în stilu-i caracteristic.


Până la urmă, părinţii au convenit s-o boteze pe cea mică Ruxandra. Iar acasă o aştepta nerăbdător Luca, băieţelul cuplului, acum în vârstă de 6 ani.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Mâncărurile preferate ale vedetelor

Deşi arată mai mereu ca scoase din ţiplă, vedetele au şi ele plăcerile lor vinovate, de la care se abţin cu greu. Şi, chiar dacă arareori îşi permit să le deguste în voie, rămân în topul mâncărurilor lor preferate.

Uite cum arată fiica lui Dan Helciug

News

Uite cum arată fiica lui Dan Helciug

De acest Crăciun, familia cântăreţului a avut încă un ciorăpel de pregătit lângă brad, cel al micuţei Ruxandra Maria, născută anul acesta pe 4 iunie. Uite cum arată mezina lui Helciug la aproape şapte luni.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

News

Recunoşti vedetele?

Dacă ar fi private de banii şi timpul pe care-l au la dispoziţie pentru a avea grijă de corpul lor, celebrităţile n-ar mai fi la fel de aranjate şi de arătoase. Le-ai recunoaşte în ipostaza de oameni obişnuiţi?