News

FOTO Dana Rogoz, la două săptămâni după naştere

FOTO Dana Rogoz, la două săptămâni după naştere

N-au trecut nici 14 zile de când a născut, că vedeta Pro TV Internaţional a şi ieşit din casă, afişând o siluetă incredibilă. Iată cum arată proaspăta mămică a unui băieţel sănătos, după o sarcină cu probleme.

Puţini au ştiut că dincolo de zâmbete şi de şedinţele foto vesele, Dana se lupta zilnic să poată păstra sarcina, făcând zilnic, seara, injecţii cu anticoagulant.

Pe 1 martie, ea aducea pe lume, prin cezariană, un băieţel voinic şi sănătos. Iar mămica lui, care nu s-a dat bătută nicio clipă, a rămas la fel de zveltă şi de fashion cum o ştim, ieşind prima oară din casă după nici două săptămâni de la naştere – asta în timp ce alte tinere mămici au nevoie de mai multe săptămâni de refacere.

Deunăzi, Dana şi-a reluat pictorialele fashion stradale, afişând o formă fizică de invidiat în vestimentaţia sumară.

„Azi am ieşit prima oară din casă de când Vlad e cu noi. Am mers până la doctor, la controlul clasic postnatal. Iar mâine merg şi cu bebe la control. Aşa că azi am apucat între două mese de-ale lui să fac şi poze de outfit”, a scris ea pe blogul său.

„Am luat 9 kg, iar acum am 2,5 kg în plus faţă de când am rămas însărcinată şi scad de la o zi la alta natural. Dar nu m-am înfometat o secundă. Dimpotrivă, am fost atentă să nu cumva să sar vreo masă, cum se mai întâmpla din cauza programului înainte de a rămâne însărcinată. Am mâncat tot ce am vrut şi când am vrut, eliminând alimentele interzise în sarcină. Şi cât mai variat, carne, legume, fructe, din toate. În rest, nu am stat atentă să număr caloriile. Iar acum mănânc în continuare super bine, pentru că alăptez, în primul rând. Am fost norocoasă din punctul ăsta de vedere“, a detaliat ea pe pagina sa de Facebook pentru cei care au dorit să ştie cum de şi-a reintrat atât de repede în formă.

Foto: blogul personal

Modifică Setările