News

FOTO Dana Rogoz a tăiat moţul băieţelului ei. Uite ce-a ales Vlad de pe tavă

FOTO Dana Rogoz a tăiat moţul băieţelului ei. Uite ce-a ales Vlad de pe tavă

Pe 1 martie, fiul vedetei de televiziune a împlinit un an, dar petrecerea de moţ a avut loc duminică, când părinţilor lui li s-au alăturat Andreea Esca şi Ada Condeescu, naşii Adela Popescu şi Radu Vâlcan, dar şi foştii colegi din serialul „La Bloc“.

„Am amânat petrecerea puţin, ca să fie naşii în ţară“, a explicat Dana Rogoz, pe blogul personal, motivul decalării acestui eveniment. „Aşteptarea a meritat, pentru că a fost o atmosferă extrem de plăcută. Momentul mult aşteptat a fost, fireşte, cel în care Vlad a ales cele 3 obiecte de pe tăviţă“.

Ce i-a pregătit Dana Rogoz fiului ei?

„Am aşezat pe tavă următoarele: stilou, carte, pensulă, foarfecă, stetoscop, microfon, busolă, icoană, mască, beţe de toboşar, papion, şurubelniţă, un USB stick, chenar şi bani. Am uitat să aşez, deşi îmi propusesem, verigheta lui Radu şi nişte chei. Pentru fiecare obiect ales aveam desigur câte o justificare, adică o meserie căreia să i se potrivească“, spune mândră tânăra mămică.

Ce a ales fiul Danei Rogoz de pe tavă?

„Primul obiect, pe care l-a ales fără ezitare, a fost: ŞURUBELNIŢĂ. Al doilea obiect, pentru care a analizat mai atent tăviţă, a fost: STETOSCOPUL. Înainte să îl aleagă pe al treilea, s-a îndreptat către pensulă, dar naşa Adela a mişcat fără să vrea tava exact în acel moment, iar Vlad s-a răzgândit. Deci, ce să mai, naşa a stat în calea pictorului! Aşa că al treilea obiect ales a fost: MASCA“.

Deci va fi mecanic, medic sau actor? Doar timpul o va spune.

„Apoi a urmat tăierea moţului. Vlad a plâns puţin, neştiind ce vrem să îi facem, apoi a revenit la joacă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat“.

Petrecerea a avut loc la Acuarela, iar invitaţii au fost unul şi unul: Andreea Esca, Ada Condeescu, naşii Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi vechii colegi din serialul "La Bloc", Laura Cosoi, Alina Chivulescu şi Dragoş Moştenescu.

vezi aici galeria foto completă

Foto: blogul personal

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările