Vedete

FOTO De la hobby-ul cu parfumuri, la un business de succes. Denisa Tănase a devenit furnizor al Casei Regale!

de admin

FOTO De la hobby-ul cu parfumuri, la un business de succes. Denisa Tănase a devenit furnizor al Casei Regale! camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

A dat muzica pe afacerea cu esenţe arăbeşti şi a ieşit de zeci de ori mai câştigătoare!

A fost un an bun pentru jumătatea trupei Bambi, care s-a căsătorit, şi-a dezvoltat business-ul într-un ritm ameţitor, iar acum a primit titlul de Furnizor al Casei Regale, chiar din mâna Majestăţii Sale Margareta.

Dar Denisa Tănase (34) culege roadele unui efort susţinut, întins pe parcursul a 4 ani. Practic, de la o pasiune şi un plan de afaceri schiţat pe un şerveţel şi până la un lanţ de magazine extins până la Viena şi Paris, Denisa Tănase a demonstrat o tenacitate pe care nu multe artiste o au. S-a documentat, a investit mii de euro în cursuri de parfumerie, la laboratoarele din Franţa, a avut şi un susţinător de nădejde, pe omul de afaceri Mircea Brânzei, care i-a devenit soţ în această vară, şi, încet-încet, a pus pe picioare o adevărată afacere, numită după primul său parfum, my Geisha.

Uimitor este că, în atât de puţin timp, brandul său de vinde în 8 ţări. Iar, zilele trecute, a obţinut şi o certificare a calităţii din partea Casei Regale, fiind invitată să devină Furnizor oficial pentru Familia Regală.

"Există coincidenţe? La două zile de la ziua mea de naştere, my Geisha primeşte statutul de Furnizor al Casei Regale Române.🙏 Am avut onoarea să primim din partea Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei Române, diploma care atestă calitatea înaltă a produselor my Geisha 🙏", a notat, plină de emoţie, Denisa Tănase, alături de câteva fotografii postate pe reţelele de socializare de la evenimentul organizat la Palatul Regal.

"Suntem extrem de onoraţi si bucuroşi pentru că munca noastră este recunoscută astfel 🙏🙏🙏", a mai notat ea.

FOTO: Daniel Angelescu/Casa Regală, Facebook

Comentarii

Modifică Setările