News

FOTO Dezvăluirile Camillei despre Prinţul Charles

FOTO Dezvăluirile Camillei despre Prinţul Charles

Într-un interviu acordat în timpul vizitei pe care cuplul princiar britanic o efectuează în India, Ducesa de Cornwall a dezvăluit că soţul ei este „cea mai dificilă persoană din lume pentru care trebuie să cumperi un cadou“.

Declaraţiile Camillei reprezintă una dintre rarele dezvăluiri publice despre relaţia cuplului şi despre viaţa privată a viitorului monarh, care este deja prinţul moştenitor care a aşteptat cel mai mult înainte de a deveni rege din istoria monarhiei britanice.

Ducesa de Cornwall, în vârstă de 66 de ani, a făcut astfel de mărturisiri după o vizită oficială a cuplului princiar la Palatul Aluva din Kerala, în sud-vestul Indiei, unde Camilla s-a întâlnit şi a stat de vorbă cu mai multe femei care au fost ajutate să îşi înceapă propriile afaceri.

Însă ceea ce ar fi trebuit să fie un schimb scurt de cuvinte într-un balcon ascuns de ploaie s-a transformat într-o discuţie lungă, în timpul căreia Camilla a vorbit cu multă căldură şi afecţiune despre soţul ei.

"Pot să vă spun că este cea mai dificilă persoană din lume pentru care trebuie să cumperi un cadou. Doar e bărbat! Ei sunt fără speranţă! Petrec mult timp căutând un cadou minunat, dar, apoi, el (imitându-l pe el în timp ce deschide cadoul) spune: «Oh, mulţumesc foarte mult». E atât de deranjant!", a spus soţia prinţului Charles.

"Îi place să facă o listă cu lucrurile pe care şi le doreşte, pentru ca tu să îi iei cadoul potrivit. Această parte a anului este pur şi simplu imposibilă, pentru că este ziua lui de naştere, apoi vine Crăciunul, aşadar trebuie să cumpăr două cadouri la rând. Îmi e uşor să cumpăr cadouri pentru toţi ceilalţi, dar nu şi pentru el", a adăugat ea.

Cu toate acestea, Camilla spune că a reuşit să cumpere cadoul perfect pentru prinţul Charles în acest an: "El colecţionează multe lucruri şi i-am făcut un cadou special - porţelan chinezesc. E ceva ce-i place cu adevărat. Ştiu deja că va fi mulţumit de acest cadou".

Întrebată dacă prinţul Charles plănuieşte să sărbătorească această zi specială din viaţa sa sau va fi deprimat din cauza trecerii anilor, Camilla, zâmbind, a spus: "Cred că va fi trist - ei bine, în cazul meu, eu am trecut în linişte peste acea zi. Din fericire, el m-a prins din urmă acum. Acum suntem amândoi pensionari şi el va putea să mi se alăture în pasiunea mea de a colecţiona bilete de autobuz".

Deşi prinţului Charles îi plac aniversările - în special "torturile şi câteva cântecele" -, ducesa de Cornwall spune că îi este dificil să îl convingă pe soţul ei să îşi ia câteva zile libere.

"Nu se opreşte absolut niciodată din muncă. E epuizant. Indiferent de ce zi este, el lucrează tot timpul", a spus Camilla despre prinţul Charles, care a devenit editor-special pentru revista Country Life - în care a apărut şi Camilla - cu ocazia zilei sale de naştere.

Foto: Reuters