News

FOTO Diana Munteanu Niculescu, într-o formă de zile mari pentru „Dansez printre vise”

FOTO Diana Munteanu Niculescu, într-o formă de zile mari pentru „Dansez printre vise”

Întotdeauna a avut o siluetă de invidiat, dar de câteva săptămâni încoace s-a apucat serios de sport şi şi-a sculptat trupul în mod vizibil. Iată cum arată, după mai multe şedinţe de aerobic, streching şi squash.

După ce a rămas fără emisiunea „Conferinţa de presă”, de la Antena 2, pentru Diana Munteanu Niculescu a început un nou capitol în viaţă. Timp de câteva luni, s-a relaxat şi s-a bucurat că poate să stea mai mult cu soţul ei, Claudiu, şi cu fiul ei, David.

Dar de când a început un nou proiect la Antena 1, Diana parcă a dat peste o sursă inepuizabilă de energie şi bună-dispoziţie. Iar propunerea de-a participa la show-ul „Dansez printre vise” a motivat-o să se apuce serios de sport.

Aşa se face că, de câteva săptămâni încoace, ea merge regulat la antrenamente şi, recent, a experimentat şi squash-ul, care i-a plăcut foarte mult.

Şi chiar dacă nu a mai participat niciodată la un astfel de concurs şi nu a făcut dans profesionist, Diana este încrezătoare în forţele ei şi abia aşteaptă lupta din ring.

„Mă bucur nespus că am revenit alături de oamenii pe care îi cunosc, pe care îi apreciez şi care mi-au fost ca o familie şapte ani. Este o mare provocare pentru mine, nu am participat niciodată într-un concurs, cu atât mai mult unul de dans. Am urmărit ediţiile din străinătate, abia aştept să începem repetiţiile“, a declarat Diana pentru Antena 1.

De dansat, a mai dansat până acum, dar la nivel de amator, aşa că este nerăbdătoare să înveţe mişcări noi: „Nu am dansat niciodată mai mult decât un om obişnuut, îmi place, cred că este o formă de exprimare foarte bună şi vreau să învăţ cât mai mult“.

Oricât de entuziasmată ar fi de noul ei proiect, Diana are, totuşi, o reţinere: „Mi-e teamă de o eventuală accidentare. Dansul presupune un alt tip de mişcare decât cel pe care l-am practicat eu până acum, dar cu ajutorul lui Dumnezeu sper să fie totul bine“.

Foto: pagina personală