News

FOTO Diana Munteanu Niculescu, într-o formă de zile mari pentru „Dansez printre vise”

FOTO Diana Munteanu Niculescu, într-o formă de zile mari pentru „Dansez printre vise”

Întotdeauna a avut o siluetă de invidiat, dar de câteva săptămâni încoace s-a apucat serios de sport şi şi-a sculptat trupul în mod vizibil. Iată cum arată, după mai multe şedinţe de aerobic, streching şi squash.

După ce a rămas fără emisiunea „Conferinţa de presă”, de la Antena 2, pentru Diana Munteanu Niculescu a început un nou capitol în viaţă. Timp de câteva luni, s-a relaxat şi s-a bucurat că poate să stea mai mult cu soţul ei, Claudiu, şi cu fiul ei, David.

Dar de când a început un nou proiect la Antena 1, Diana parcă a dat peste o sursă inepuizabilă de energie şi bună-dispoziţie. Iar propunerea de-a participa la show-ul „Dansez printre vise” a motivat-o să se apuce serios de sport.

Aşa se face că, de câteva săptămâni încoace, ea merge regulat la antrenamente şi, recent, a experimentat şi squash-ul, care i-a plăcut foarte mult.

Şi chiar dacă nu a mai participat niciodată la un astfel de concurs şi nu a făcut dans profesionist, Diana este încrezătoare în forţele ei şi abia aşteaptă lupta din ring.

„Mă bucur nespus că am revenit alături de oamenii pe care îi cunosc, pe care îi apreciez şi care mi-au fost ca o familie şapte ani. Este o mare provocare pentru mine, nu am participat niciodată într-un concurs, cu atât mai mult unul de dans. Am urmărit ediţiile din străinătate, abia aştept să începem repetiţiile“, a declarat Diana pentru Antena 1.

De dansat, a mai dansat până acum, dar la nivel de amator, aşa că este nerăbdătoare să înveţe mişcări noi: „Nu am dansat niciodată mai mult decât un om obişnuut, îmi place, cred că este o formă de exprimare foarte bună şi vreau să învăţ cât mai mult“.

Oricât de entuziasmată ar fi de noul ei proiect, Diana are, totuşi, o reţinere: „Mi-e teamă de o eventuală accidentare. Dansul presupune un alt tip de mişcare decât cel pe care l-am practicat eu până acum, dar cu ajutorul lui Dumnezeu sper să fie totul bine“.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Andreea Mantea a născut

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fosta „Burlăciţă“. La primele ore ale dimineţii, vedeta Antenei 1 a devenit mămică, aducând pe lume un băieţel, care a primit nota 10 la naştere. Iată ce nume a ales pentru micuţul său.

Amna a slăbit 10 kg în timp record

News

Amna a slăbit 10 kg în timp record

Deşi e proaspătă mămică, nici n-ai spune că a trecut printr-o sarcină. Are o siluetă zveltă, ca de adolescentă, şi în ultimul timp a reuşit să scadă foarte mult în greutate. Care să fie secretul ei?

Andra, gravidă cu al doilea copil

Gossip

Andra, gravidă cu al doilea copil

În sfârşit, vestea pe care o aşteptau toţi fanii artistei pare să se adeverească. Aceasta ar fi din nou însărcinată şi-i poate oferi, aşa cum şi-a dorit, un companion de joacă băieţelului ei şi-al lui Cătălin Măruţă, David.

Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu divorţează?

Gossip

Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu divorţează?

Dacă e să ne luăm după zvonurile de infidelitate a fostului dinamovist şi după părerile cercului de apropiaţi, potrivit cărora mariajul lor e pe butuci, e foarte posibil ca 2015 să fie decisiv pentru cel mai frumos cuplu din lumea fotbalului.

Luminiţa Anghel, nevoită să renunţe la fiica adoptivă

News

Luminiţa Anghel, nevoită să renunţe la fiica adoptivă

Dramă fără sfârşit pentru micuţa Măriuca, pe care cântareţa o luase în grijă de la un centru de plasament. În urma presiunilor exercitate de mama naturală a fetiţei, artista a fost nevoită să o ducă înapoi.

Accident la "Dansează printre stele": Diana Munteanu şi-a fracturat o coastă

TV

Accident la "Dansează printre stele": Diana Munteanu şi-a fracturat o coastă

Fosta gazdă a emisiunii “Conferinţa de presă” a început concursul de dans de la Antena 1 cu probleme. Ea s-a accidentat destul de grav la antrenamente şi a necesitat îngrijire medicală specială.

Diana Munteanu Niculescu „Dansează printre vise”

News

Diana Munteanu Niculescu „Dansează printre vise”

Diana Munteanu Niculescu, senior reporterul de la Observator, participă în această toamnă la „Dansează printre vise”, show-ul Antenei 1 realizat după cel mai longeviv format de dans din lume.

Cum şi-a sărbătorit soţul Diana Munteanu Niculescu?

News

Cum şi-a sărbătorit soţul Diana Munteanu Niculescu?

Fostul fotbalist şi actualul tehnician Claudiu Niculescu a împlinite ieri vârsta de 38 de ani şi a avut parte de-o surpriză din partea familiei lui încă de la primele ore ale dimineţii. Iată despre ce este vorba.

News

Andreea Mantea şi Bogdan Vlădău, împreună în Las Vegas

Amândoi sunt singuri şi în căutarea marii lor iubiri. Dar tocmai acest lucru i-a adus împreună, iar acum vor petrece timp de o lună în capitala jocurilor de noroc.