Fashion

FOTO Dive pe covorul roşu: cine l-a susţinut pe Matthew McConaughey la gala Cinematheque!

de admin

FOTO Dive pe covorul roşu: cine l-a susţinut pe Matthew McConaughey la gala Cinematheque!

Anul acesta a fost de aur pentru marele actor. După ce a primit Oscarul pentru Cel mai bun actor, cu rolul din complexul film “Dallas Buyers Club”, în martie, acum a preluat şi trofeul American Cinematheque, pentru rolul din “Interstellar” , o nouă peliculă ce promite multe, dar şi pentru cei 22 de ani de carieră care a culminat acum cu cele mai bune interpretări ale sale!

Trecerea de la comedii siropoase la filme grele, provocatoare şi întunecate a arătat talentul deplin care-l cuprinde pe Matthew, unii crezând cu tărie că starul de 44 de ani merită o stea pe Walk of Fame. La primirea premiului American Cinematheque, din cadrul evenimentului highclass de la Hotelul Beverly Hilton, pe 21 octombrie, marele star a fost susţinut de dive ale cinematografiei, nominalizate sau câştigătoare de Oscar, dar şi de familia sa.

Matthew McConaughey – sărbătoritul serii – a purtat un costum Dolce&Gabbana, iar soţia sa, Camila, a ales tot o rochie semnată de marea casă de modă. O pereche superbă!

Kate Hudson, Reese Witherspoon, Jessica Chastain, Anne Hathaway şi altele, dar şi frumoasa sa soţie, Camilla Alves, au fost prezente în cele mai exuberante sau elegante rochii de gală!

Vezi ţinutele în următoarele slide-uri!

Kate Hudson a fost o apariţie glamour 100%! Rochia sa fără bretele, mulată pe corp, cu un decolteu interesant, semnată Jenny Packham, a făcut furori! Una dintre cel mai bine îmbrăcate dive ale serii!

Anne Hathaway, care joacă şi ea în "Interstellar", a purtat o rochie dramatică, neagră şi provocatoare, semnată Christopher Kane, accesorizată cu pantofi Louboutin.

Reese Witherspoon a ales o ţinută retro semnată Prabal Gurung, cu model floral alb-negru, care nu o favorizează foarte mult, dar cade binişor pe corp.

Jessica Chastain a mizat pe culoarea galbenă care o prinde foarte bine, marca Givenchy. Şi ea joacă în filmul care va avea premiera în noiembrie.

Jennifer Garner a preferat o rochie mai sobră, dar inspirat lucrată, semnată Dolce&Gabbana, accesorizaţi cu pantofi Louboutin.

Şi Michelle Monaghann a preferat o rochie midi, deschisă la culoare, cu broderie fină în zona gâtului, semnată Miu Miu. Ea a lucrat cu actorul pentru serialul "True Detective".

Jess Weixler, actriţa din "The Good Wife" a preferat o rochie superbă, de culoarea bronzului, ce o prinde de minune!

FOTO GETTY