News

FOTO Elena Udrea, liberă la mare

FOTO Elena Udrea, liberă la mare

După ce a scăpat de corvoada arestului la domiciliu, politiciana a evadat pe litoral, unde se reface după stresul din închisoare. Blonda a fost văzută adoptând acelaşi look sexy cu care ne-a obişnuit, dar taxat aspru de Iulia Albu!

Chiar dacă e încă sub control judiciar, Elena Udrea şi-a permis să plece în vacanţă şi se află pe litoral încă de săptămâna trecută. Ea s-a cazat într-un stabiliment de lux din Mamaia, proprietatea unui bun amic de-al ei, de origine arabă. Blonda a dezvăluit că face plajă la Năvodari, într-o zonă mai puţin aglomerată.

De altfel, ea a fost zărită într-un club de fiţe unde a petrecut cu prietenii, a dansat nonstop şi a fost toată un zâmbet. Şi, ca în vremurile ei bune, a optat pentru o ţinută sexy, o rochie extrem de scurtă, neagră cu buline albe, la care a asortat o pereche de pantofi înalţi, de culoare roşie.

O ţinută pe care Iulia Albu a identificat-o ca fiind o piesă vestimentară a casei Dolce & Gabbana, din colecţia de vară 2014, şi care costă aproximativ 2.200 de dolari.

„Elena Udrea este o împătimită a imprimeului polka dot al brandului D&G, motiv pentru care, până în acest moment, deţine cel puţin două piese din această gamă a brandului. Deşi discutabilă alegerea centurii în contexul de faţă, greşeala cea mai mare este dată de alegerea încălţămintei, care ar fi trebuit să fie una de vară, eventual o pereche de sandale din aceeaşi linie. Deşi nici despre Kylie Minogue nu s-ar putea spune că a făcut o alegere de excepţie atunci când a ales să poarte aceeaşi piesă cu o pereche de cizme peste genunchi, apariţia celei din urmă a fost salvată de accesorizarea cu centura supradimensionată şi geanta Miss Sicily. Evident, diferenţa dintre cele două imagini este colosală, ţinuta Elenei Udrea frapând prin stilul piţiponcesc atât de românesc şi lipsa elementară a unui simţ educat vizual”, a explicat realizatoarea rubricii “WOW sau Bau Bau” din cadrul emisiunii “WOWbiz” de la Kanal D.

Foto: WowBiz, Antena 3, Adevărul

Modifică Setările