News

FOTO Eva Mendes, primul interviu despre copilul cu Ryan Gosling şi un pictorial inedit!

de admin

FOTO Eva Mendes, primul interviu despre copilul cu Ryan Gosling şi un pictorial inedit!

Actriţa n-a confirmat niciodată sarcina, pe care a ţinut-o bine ascunsă de fiecare dată, de paparazzi, nu a vorbit de luni bune despre relaţia cu Ryan şi nici nu au mai apărut împreună, speculându-se că s-au şi despărţit. Acum, pentru prima oară acest an, frumoasa Eva vorbeşte despre Esmeralda, fiica celor doi, care are abia şase săptămâni de viaţă, dar şi despre secretul sarcinii, alături de un pictorial inedit.

Publicaţia online „Violet Grey” a convins-o pe actriţa de 40 de ani să îmbrace hainele unui personaj nou, mai puternic şi mai provocator decât credeam. Cu o perucă bob, brunetă, şi un machiaj smokey, proaspăta mămică pare să revină cu forţe noi şi un trup la fel de voluptuos, povestind cu curaj despre noul capitol din viaţa ei, în exclusivitate, în ciuda obsesiei pentru viaţa sa privată.

Despre cum e să fie mamă

“Sunt epuizată total”, este prima ei remarcă. “Credeam că nopţile sălbatice au ajuns la sfârşit, dar iată că aceste nopţi sunt printre cele mai sălbatice pe care le-am avut vreodată!”. Căci starul din “Training Day” şi “The Place Between the Pines” n-a dorit să angajeze o bonă pentru a o ajuta cu creşterea Esmeraldei. “Fac asta fără o dădacă deocamdată, dar iau în calcul această idee, pe viitor”.

“Pentru mine, să fii mamă exact la început înseamnă să duci o luptă cu neputinţa de-a dormi şi de-a şti ce să faci, înseamnă să treci prin toate astea cu ea (fiica ei) şi să învingi acele nopţi.”, a mai adăugat actriţa, care a fost ajutată de femeile din familia sa, dar şi de sfaturile date de părinţi, online.

Despre numele fetiţei

Frumoasa vedetă formează un cuplu cu Ryan (34), timp de câţiva ani şi amândoi sunt entuziasmaţi de primul lor copil. “Ryan şi cu mine adorăm personajul Esmeraldei din romanul Victor Hugo, “Cocoşatul de la Notre Dame, credem că e un nume frumos. Iar Amada e numele bunicii mele”.

Despre sarcina secretă

“Ryan şi cu mine am decis din timp să ţinem privat tot ce ţine de ea, cât putem de mult. Sarcina a fost prima ocazie prin care să-I asigurăm asta. E o perioadă foarte intimă şi pentru mamă. Cred că obsesia presei pentru «supravegherea sarcinii» este şi stresantă, şi intruzivă. Aşa că am preferat să mă retrag din asta complet“, a mai spus actriţa.

Sursa interviu şi pictorial: VIOLET GREY