News

FOTO Familia Bundy s-a reunit după 17 ani! Vezi cum arată acum!

de admin

FOTO Familia Bundy s-a reunit după 17 ani! Vezi cum arată acum!

Actorii care au interpretat familia Bundy din serialul de comedie al anilor ’90, “Married With Children”, s-au reîntâlnit în formaţie completă după 17 ani de la ultimul episod, la ceremonia de premiere a actriţei Katey Sagal (Peg Bundy) cu propria stea pe Hollywood Walk of Fame, în Los Angeles.

Katey (60) a fost susţinută de Ed O’Neill (68), care a jucat rolul soţului, Christina Applegate (42) şi David Faustino (40) – copiii lor din serial. În cinstea actriţei premiate cu stea, Christina a postat un clip pe site-ul Walk of Fame, în care a glumit: “Am cunoscut-o pe Katey când aveam 15 ani, aşa că au trecut vreo 10 ani de când ne ştim... nu voi uita ziua în care am întâlnit+o. Intrasem în sala de repetiţii pentru serial şi ea stătea acolo purtând un tricou alb şi jeanşi şi mi-am dat seama că nu am mai văzut pe nimeni care s-arate aşa bine într-un tricou alb şi jeanşi!”.

Actriţa de 60 de ani arată extraordinar de bine în ciuda vârstei sale şi a fost felicitată de mulţi colegi din industrie, inclusiv de Charlie Hunnam, colegul din serialul “Sons of Anarchy”. Ea a fost nominalizată de patru ori pentru un trofeu Emmy, pentru rolul lui Peg Bundy.

FOTO WENN