News

FOTO Fiica lui Mircea Geoană împlineşte astăzi 19 ani

FOTO Fiica lui Mircea Geoană împlineşte astăzi 19 ani

Ana Maria este o tânără ambiţioasă, studioasă şi are trup de manechin. Fiica politicianului cochetează cu modellingul, dar îşi doreşte o carieră în comunicare sau relaţii internaţionale.

Studentă în Statele Unite, la Universitatea din Pennsylvania, Ana Maria Geoană este mândria părinţilor ei, Mihaela şi Mircea Geoană.

Şi, cu toate că mama ei consideră că „un politician în familie este suficient“, aşa cum a declarat pentru OK! cu un an în urmă, în cadrul unui interviu, Ana Maria e, totuşi, atrasă de sfera politicii. „Îmi place mult politica, dar mi se pare un domeniu mult prea solicitant. nu ştiu dacă aş face faţă presiunii unei astfel de cariere“, ne spunea Ana tot anul trecut, înainte să termine liceul şi să se înscrie la facultate.

O constantă, însă, o reprezintă implicarea ei în proiecte caritabile, un drum deschis de mama sa, care patronează fundaţia Renaşterea.

La fel şi prezenţa ei în diverse pictoriale de modă, datorate alurii sale de fotomodel, cu 47 kg la 1,73 m înălţime.

Aşa că, la 19 ani, viaţa îi surâde din plin mezinei familiei Geoană care, deşi a ales să studieze în străinătate ca şi fratele său, Alex, nu vrea să părăsească definitiv România.

Foto: pagina personală, OK!

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările