News

FOTO Fosta iubită a lui Clooney, Stacy Keibler, deja însărcinată cu noul soţ!

de admin

FOTO Fosta iubită a lui Clooney, Stacy Keibler, deja însărcinată cu noul soţ!

Frumoasa de 34 de ani n-a stat prea mult pe gânduri, după despărţirea de marele actor. După surpriza nunţii secrete cu Jared Pobre după nici 6 luni de relaţie, Stacy a anunţat că aşteaptă deja primul lor copil! “Suntem binecuvântaţi! Ne pregătim să fim o familie!”, a declarat ieri pentru publicaţia “People”.


"Iată ce pregătesc! Un copilaş!", a anunţat Stacy într-o manieră jucăuşă

“Sunt foarte entuziasmat să întemeiez o familie şi să construiesc un viitor alături de Stacy”, a spus şi Jared, vădit îndrăgostit de proaspăta lui soţie. După cum recunosc amândoi, niciunul nu se aştepta să se căsătorească şi să aibă copii. “Îmi place atât de mult noul capitol al vieţii mele! Sunt pregătită pentru el.

Pentru prima oară , mă simt împlinită şi liniştită”, a spus fostul model despre relaţia ei cu afaceristul de 39 de ani. “Am fost prieteni buni ani de zile, dar ceva total diferit s-a petrecut între noi, ceva ce n-am mai simţit până acum. Pe scurt, a fost magie la mijloc şi-atunci am ştiut”, a adăugat viitoarea mămică, pentru interviul dat publicaţiei “People”.

Ea a avut o relaţie de 2 ani cu George Clooney (52), înainte de-a se cupla cu Jared. Însă dat fiind statutul starului de celibatar convins şi dorinţa lui Stacy de-a întemeia o familie, despărţirea de actor a fost iminentă. De atunci, viaţa ei a fost plină de surprize plăcute, simţindu-se pentru prima oară “împlinită” pe plan personal. Să fie un atac indirect la Clooney, care nu reuşeşte să se-aşeze la casa lui?

Cert este că fosta iubită a actorului este acum o femeie fericită: s-a căsătorit de curând, în Punta Mita, în Mexic, de 8 martie, iar acum se pregăteşte să fie mamă. Între timp, George Clooney a decis să ridice şi el ştacheta – nu ştim dacă din cauza fostei lui iubite – pare să fi prins şi el curaj pe plan amoros, începând o idilă discretă cu Amal Alamuddin.

FOTO Instagram

Modifică Setările