News

FOTO „Fosta mea iubită nu voia să mă îmbrac sexy!” Ce actriţă a spus asta?

FOTO „Fosta mea iubită nu voia să mă îmbrac sexy!” Ce actriţă a spus asta? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Într-un clip amuzant de pe TikTok, blondina a comentat ţinutele pe care le-a purtat ea, de-a lungul anilor, la ceremonia de acordare a premiilor Oscar sau Globurile de Aur. Şi, printre ţesături şi croiuri, a menţionat că fosta ei parteneră de viaţă, o binecunoscută moderatoare TV, nu o lăsa să iasă pe covorul roşu sau în public prea despuiată. Despre cine este vorba?

Despre Anne Heche, o binecunoscută bisexuală de la Hollywood. Ea a avut o relaţie amoroasă cu nimeni alta decât Ellen DeGeneres, actuala soţie a actriţei Prtia de Rossi, despre care a vorbit puţin şi-ntr-un video haios postat pe social media.

Actriţa de 51 de ani s-a iubit cu moderatoarea de 63 de ani din 1997 până în 2000 şi ambele vedete au numeroase amintiri împreună. Una dintre ele este de pe vremea când au păşit împreună pe covorul roşu de la Globurile de Aur din 1998, când actriţa a purtat o haină din catifea prea puţin flatantă.

De ce arăt oare ca o hippie? Pentru că Ellen nu mă lăsa să mă îmbrac sexy!”, a explicat vedeta. Anne a criticat ţinuta ei de-atunci, oferind nota 0 din 10 pentru alegerea vestimentară făcută atunci.

După cele două femei s-au despărţit, Heche s-a măritat cu Coley Laffoon, iar Ellen şi-a îndreptat privirile spre Portia de Rossi, soţia ei de-acum. Anne a divorţat de cameraman în 2009, la doi ani de la despărţire, şi s-a implicat apoi într-o idilă cu James Tupper, în 2007. Cei doi actori au rezistat împreună pânî în 2018. În momentul de faţă, Anne are o relaţie tot cu un bărbat, Thomas Jane pe numele lui.

Foto - Profimedia

Modifică Setările