News

FOTO Frumoşii dispăruţi de la Hollywood

FOTO Frumoşii dispăruţi de la Hollywood

Au crescut frumos, au avut succes, au cucerit, dar în ultimii ani au preferat discreţia. Vorbim despre exemplare masculine superbe, pe care le vrem înapoi pe afişele cinematografelor. Află unde s-au evaporat aceşti actori hot şi ce şanse avem să-i recuperăm...

Ryan Gosling

Semnalmente: şaten superb, 34 de ani, cu mustăcioară subţire şi barbişon.

Particularitate: şase pacheţele bine definite pe abdomen.

Când a fost văzut ultima dată la cinema? În 2013, în drama extrem de violentă „Only God Forgives“. Nu ştiţi despre ce este vorba? Poate vă lămureşte criticul David Edelstein, de la New York Maga­zine: „Gosling arăta ca un mare actor în filme precum «The Believer» şi «Half Nelson». Apoi, a încetat să mai joace şi-a început să pozeze. Interpreta­rea lui din «Only God Forgives» (oare Dumnezeu va ierta titlul ăsta?) este o lungă şi jilavă holba­re“. Să fie criticile de genul aces­ta motivul pentru care Ryan-ul nostru preferat a luat o pauză de la actorie? Nu, căci actorul a reci­divat şi-a debutat ca regizor cu SF-ul dramatic „Lost River“ un an mai târziu, la Cannes. Dramatice au fost şi reacţiile cinefililor la acest film...

Să ne întoarcem, totuşi, la ce face Ryan mai bine: actorie. Într-o primă fază, în 2013, şoca toa­te femeile cu puls din lume cu decizia lui de-a se retrage: „Mi-am pierdut motivaţia pentru ceea ce fac. Cred că este o decizie bună pentru mine să iau o pauză şi să reevaluez ceea ce fac şi cum o fac“. Ultimele informaţii ne arată că actorul ca­nadian şi-a regăsit motivaţia, mai ales după ce a început filmările la filmul poliţist „The Nice Guys“, cu acţiunea plasată în anii ‘70, acolo unde joacă alături de Russell Crowe. Sperăm să nu fie un nou fiasco! Ar fi prea mult şi pentru Gosling, dar şi pentru noi…

Ce a făcut între timp? Copii. Da, vorbim serios, a făcut un copil cu Eva Mendes. Pe Esmeralda Ama­da, mai exact, sau smarald iubit, pe româneşte, fe­tiţă care a venit pe lume în septembrie 2014, în Santa Monica. Şi un copil despre care lumea s-a întrebat mult timp dacă există. Nici Ryan, nici Eva n-au confirmat nimic (până acum două zile, când, în sfârşit, actriţa a vorbit despre acest eveniment în revista Violet Grey), niciodată n-am văzut-o pe actri­ţa de 40 de ani gravidă şi nici plimbând, îngrijind sau hrănind vreun bebeluş. Cu toate acestea, un apropiat a comentat entuziasmat pentru E!: „Ryan este foarte implicat. Îi schimbă scutecele, o leagănă până adoarme. Prima băiţă i-au făcut-o împreună şi au filmat toată treaba“. Oricum, tot ce ştim este din auzite, iar cea mai recentă apariţie a mamei Eva, la şase săptămâni de la naştere, ne-o arată la fel de în formă ca întotdeauna. Dar cine suntem noi să contestăm un bebeluş ascuns publicului?

Click pe următoarea!

Josh Hartnett

Semnalmente: exemplar masculin superb, de 36 de ani, posesorul unei priviri care te-ar putea ucide sau, după caz, face sclava lui sexuală. Sau sclavul, tot după caz.

Particularitate: chipul cu trăsături perfecte vine la pachet cu un fizic... perfect.

Când a fost văzut ultima dată la cinema? Curiosul caz al lui Josh Hartnett. Căci actorul care a bulversat topul burlaci­lor sexy de la Hollywood, pe la începutul anilor 2000, cu apariţiile tulburătoare din „Pearl Harbour“ sau „The Black Dahlia“, a dispărut fără nicio explicaţie din lumea filmului. Unde este al treilea cel mai sexy star masculin din lume, cel mai atrăgător vegetarian sau imaginea parfumului Armani? A luat, ca şi alţi dispăruţi din acest material, o pauză de actorie: „Am petrecut ceva timp gândindu-mă se­rios dacă ăsta chiar este lucrul care mi se potriveşte“. Spre bucuria fanelor lui, Josh a ieşit din gaura în care se ascun­sese atâţia ani, odată cu apariţia în serialul horror „Penny Dreadful“, difuzat de Showtime. Nu ştim cât de bună e pro­ducţia TV, dar Josh arată de minune în haine de epocă.

Ce a făcut între timp? S-a dat, pur şi simplu, la fund, după ce-a respins roluri mari, precum Batman, Superman şi Spi­der-Man, căci Josh n-a vrut să fie asociat cu aceste perso­naje pentru restul carierei lui. E mai bine, oare, cu eterna etichetă de „starul din Pearl Harbour“? „M-am întors aca­să, în Minnesota, am reluat legătura cu vechii mei prieteni şi cu foştii colegi de şcoală şi n-am mai filmat nimic timp de 18 luni. Încă încerc să-mi găsesc calea în această lume“, a mărturisit Josh, legat de dispariţia lui. Iar când actorul de 36 de ani a revenit în lumea mondenă, a venit la pachet cu o iubită frumoasă, actriţa britanică Tamsin Egerton, de 25 de ani, cu care are o relaţie din 2012.

Click pe următoarea!

Colin Farrell

Semnalmente: irlandez obraznic, dar scuzabil, că-i prea sexy. 38 de ani, dar nu-i arată.

Particularitate: cercei în ambele urechi. Şi-i stă bine cu ei.

Când a fost văzut ultima dată la cinema? Chiar la începutul anului, în adaptarea nu­velei cu acelaşi nume, „Winter’s Tale“, un film care a trecut aproape neobservat pe afişele cinematografelor şi despre existenţa căruia nici noi nu prea ştiam. Până acum. Nici criti­cii nu au fost impresionaţi de cea mai recen­tă apariţie a veşnicului băiat rău pe marile ecrane, din cauza naturii prea romanţioase a filmului. Vestea bună este că pe Colin înce­pem, încet, încet, să-l recuperăm. Chiar el a confirmat că va juca în sezonul doi al super premiatei drame produ­se de HBO, „True Detective“, după ce Matthew McConaughey şi Woody Harrelson au lăsat două locuri va­cante. „Ştiu că vor fi opt episoade şi că filmările vor dura între patru şi cinci luni. Filmăm în împrejurimile oraşului Los Angeles, ceea ce este extraordinar. Voi putea să stau aca­să, cu copiii mei“, a declarat irlande­zul.

Ce a făcut între timp? A cam spus-o el mai sus: a stat acasă cu copiii. Nu-i aşa că vă to­peşte gândul că superbul actor este un tătic atât de dedicat celor doi copii ai săi? Vorbim de James, de şapte ani, provenit din relaţia cu modelul Kim Bordenave, şi Henry Tade­usz, de cinci, mama lui fiind actriţa de origine poloneză Alicja Bachleda-Curuś. De piatră să fii şi nu poate să nu te impresioneze dra­gostea de tată a lui Colin, mai ales că băiatul lui cel mare suferă de sindromul Angelman, caracterizat prin retard mintal. Dar să reve­nim! Deşi a făcut copii cu două femei diferite, Colin este în prezent singur şi în căutare. Şi dacă, în rarele fotografii cu actorul apărute anul acesta pe net, îl vedeţi de obicei în ma­iou şi pantaloni de trening, avem şi-o expli­caţie: Colin se antrenează excesiv. Chiar şi la cursurile de yoga. Vă aşteptaţi la asta de la un băiat rău, ca el? Cât despre femei, ei bine, da, starul a fost surprins la sfârşitul lui sep­tembrie în ipostaze tandre cu o doamnă bine, pe străzile din West Hollywood. Liniştiţi-vă, era mama lui, Rita! Dar noi chiar am vrut să ne satisfacem curiozitatea şi să aflăm ce mai e nou în viaţa lui amoroasă. Ce am găsit este însă cât se poate de vechi şi… îngropat. Ulti­ma relaţie, platonică însă, a focosului irlan­dez a fost, din 2009 până-n 2011, cu Elizabe­th Taylor. Apoi, ea a murit…

Click pe următoarea!

Ryan Phillippe

Semnalmente: 40 de ani, creţ ca un înger din picturi şi cunoscut mai degrabă ca fost soţ al lui Reese Witherspoon (ne-am fi dorit s-o dăm mai degrabă pe ea dispărută).

Particularitate: al treilea în ordinea Ryan-ilor sexy de la Hollywood, după Gosling şi Reynolds. Sau după Reynolds şi Gosling.

Când a fost văzut ultima dată la cinema? Personal, îmi amintesc ultimul rol memorabil al lui Ryan ca fiind cel din Oscarizatul „Crush“. Era anul 2005. Fosta lui soţie, însă, Reese cea nefericită în mariajul cu Jim Toth, şi-l aminteşte cu drag din filmul în care au jucat împreună, „Cruel Intentions“, şi-al cărui afiş l-a postat recent pe pagina ei de Twitter. Era anul 1999. Nu spunem că Ryan n-a mai jucat de-atunci, dar nimeni n-ar putea să spu­nă cu exactitate în ce film. Cu o singură excepţie, rolul din „The Lincoln Lawyer“, în 2011. Dar acest Ryan, ca şi cel canadian, nu se dă bătut şi-şi încearcă norocul ca regizor, în filmul „Catch Hell“, distribuindu-se tot pe sine şi în rolul principal. Să-nţelegem că e actorul preferat al regizorului?

Ce a făcut între timp? Am mai zis ceva de copii? Căci Phillippe asta a făcut şi el, în ultimul timp. Şi nu ne referim la Ava, 15 ani, şi Deacon, 11 ani, frumoşii lui moştenitori din mariajul cu Reese, ci la Kailani Merizalde, fetiţa lui trei ani, venită pe lume în urma scurtei, dar fructuoasei relaţii cu actriţa Alexis Knapp. Dacă am fi răi, am spune că, mai nou, Ryan trece prin criza celor 40 de ani, momentul acela în care bărbaţii se îndrăgostesc de femei foarte tinere şi de maşini sport. Nu ştim de maşină, dar actorul are clar primul simptom: se întâlneşte cu Paulina Slagter, o studentă de 23 de ani. Ar face bine să aibă grijă cu ea, căci fata studiază Dreptul şi-ar şti cum să-şi ceară drepturile, în caz de o nouă sarcină neplanificată.

Click pe următoarea!

Keanu Reeves

Semnalmente: 50 de ani, brunet cu înfăţişare grunge, păr răvăşit, barbă de-o săptămână şi-o expresie veşnic nedumerită.

Particularitate: se deplasează cu o motocicletă. Şi mai răspunde, câteodată, la numele Neo sau chiar... Matrix.

Când a fost văzut ultima dată la cinema? Rolurile lui memorabile sunt pierdute undeva spre sfârşitul anilor ’90, dacă e să ne raportăm la „Ma­trix“, „Avocatul diavolului“ sau seria „Speed“. E drept că actorul canadian de origine libaneză a mai apărut pe ici, pe colo, în comedii romantice alături de Sandra Bullock sau Charlize Theron (cu cea din urmă mulţi au sperat ca iubirea din film să fie şi pe bune, dar Sean Penn a fost mai rapid şi i-a suflat-o), însă, în ultimii ani, a trebuit să căutăm bine ca să-l depistăm pe afişele unui film. L-am găsit în „Man of Tai Chi“, o coproduc­ţie chinezo-americană.

Ce a făcut între timp? A fost trist. Cel puţin aşa l-am găsit pe un portal cu imagini editate cu laitmotivul „Sad Keanu“. Este vorba de fotografii în care acesta pare singur şi deprimat, mâncând, de exemplu, un sandviş sărăcăcios, direct pe trotuar, sau brioşă cu o singură lumânare pe ea, direct în faţa cofetăriei din care a cumpărat-o, de ziua lui. Mai mult, im­presionaţi de „tristeţea“ lui Keanu, fanii actorului au desemnat ziua de 15 iunie ca fiind cea de înveselire a lui Reeves. Şi chiar există speranţe, căci, în ultima perioadă, Keanu ne arată c-a început să-i pese. În primul rând, de imaginea lui, mult mai curată şi mai puţin sumbră astăzi de­cât în anii trecuţi. Tuns şi bărbierit corespunzător, Keanu pare alt om, încurajat, probabil, şi de succesul celui mai nou film de acţiune al său, „John Wick“, care a primit critici pozitive. Cu toate că tot el se plânge că nu prea mai primeşte oferte serioase de a juca în filme. „It sucks“, spune Keanu, iar noi suntem de acord cu el. Pe când o zi mondială „Daţi-i un rol lui Keanu!“?

foto: guliver/rex features/getty images/splashnews, hepta, www.cinemagia.ro

Modifică Setările