Fashion

FOTO Gala Rihannei vs. Gala BBC: ce vedete au avut cele mai frumoase rochii?

de admin

FOTO Gala Rihannei vs. Gala BBC: ce vedete au avut cele mai frumoase rochii?

Un moment emoţionant pentru cântăreaţa din Barbados, care a avut onoarea de-a organiza primul ei Diamond Ball, în scop caritabil pentru Fundaţia Clara Lionel, pe care a fondat-o chiar ea în 2012. Şi apariţia ei a fost copleşitoare: de departe, este cea mai elegantă şi frumoasă ţinută a Rihannei, care chiar a strălucit în rochia sa rubinie, accesorizată opulent cu bijuterii maxi, preţioase.

O apariţie extrem de seducătoare, deopotrivă, marca Zac Posen, la The Vineyard, unde a fost însoţită şi susţinută de staruri precum Salma Hayek şi soţul ei, Francois-Henri Pinault, Ellen Pompeo, Kim Kardashian.

O altă premieră a fost în colţul britanic, unde a avut loc gala de decernare a premiilor BBC, prima gală de acest gen. Starurile muzicale s-au reunit pentru o petrecere exclusivistă, găzduită de Chris Evans şi Fearne Cotton, în Londra, premiind talente precum Coldplay, One Direction, Paloma Faith şi Calvin Harris, aşii muzicii pop din ultimele 12 luni. Marii câştigători au fost Pharrell Williams şi Ed Sheeran.

Cum s-au îmbrăcat starurile acestor două gale? Începem cu Rihanna, cu rochia sa splendidă.

Click pe următoarea!

Salma Hayek

Parcă a predominat roşul şi negrul, culorile cele mai distinse, căci actriţa a ales o rochie din dantelă tot de nuanţă rubinie.

Kim Kardashian

Starleta de 34 de ani a ales ceva pe gustul ei şi nu al nostru: rochie transparentă, plasă, care parcă nu se potriveşte cu evenimentul distins.

Ellen Pompeo

Actriţa din "Grey Anatomy" a ales o ţinută foarte elegantă şi frumoasă, clasică.

Acum, trecem în partea britanică şi începem cu Pixie Lott, care a deţinut monopolul serii cu rochia ei albă, cu fundă maxi în zona decolteului.

Paloma Faith

Cântăreaţa a ales o rochie retro foarte frumoasă pentru eveniment. A şi cântat cu Tom Jones pe scena galei.

Ellie Goulding

Artista a ales o salopetă mai diafană, de nuanţă nude.

Fearne Cotton, gazda show-ului, a ales ceva cu tematică disco: o rochie scurtă, de petrecere, strălucitoare.