Fashion

FOTO Gala sportivă ESPY: Maria Sharapova, superbă pe covorul roşu! Vezi şi alte vedete

de admin

Premiile ESPY celebrează performanţele sportive şi excelenţa atletică, iar cea de-a 21-a ediţie a galei dată în cinstea lor a avut ca invitaţi atât vedetele din domeniu, cât şi susţinătorii lor fervenţi din lumea showbizului. Pe covorul roşu au defilat actori, artişti muzicali, atleţi şi sportivi care au fost premiaţi pentru realizările de anul acesta, la ceremonia care a avut loc pe 16 iulie, la Nokia Theatre, în Los Angeles.

Gazda evenimentului a fost Drake, care şi-a intrat foarte bine în rol şi a oferit momente memorabile şi comice audienţei.

Dar Maria Sharapova, care a câştigat premiul pentru Cea mai bună jucătoare de tenis, a strălucit la eveniment. Blonda de 27 de ani a ales o rochie neagră, simplă, dar modernă, care i-a pus în valoare silueta subţire. Cu mâneci de dantelă, dar fusta cloş, frumoasa tenismană a atras privirile cu un look sofisticat şi rafinat.

Vezi şi cum s-a îmbrăcat Jessica Alba, Cameron Diaz ori Chrissy Teigen!

Jessica Alba

Frumuseţea de 33 de ani a optat pentru o rochie preţioasă aurie, cu un detaliu arhitectural în faţă - o piesă vintage haute couture. semnată Elie Saab.

Cameron Diaz

Altă vedetă foarte bine îmbrăcată este Cam (41), care a ales tot o rochie neagră, dar mai simplă decât a Mariei. Totuşi, fineţea materialului şi decolteul amplu au avantajat-o foarte bine pe actriţă.

Chrissy Teigen

Modelul de 28 de ani a renunţat la rochiile mini şi a ales o salopetă foarte fină şi classy pentru eveniment, cu un decolteu foarte amplu, semnată Elisabetta Franchi.

Jordana Brewster

Actriţa a ales o rochie Dsquared, din piele culoarea nude, cu inserţii preţioase şi metalice pe fustă.

FOTO WENN, GETTY