Vedete

FOTO George Clooney, îngrozit de reacţia trecătorilor când a avut accidentul pe motocicletă: „Eu strigam după ajutor şi ei mă filmau”

FOTO George Clooney, îngrozit de reacţia trecătorilor când a avut accidentul pe motocicletă: „Eu strigam după ajutor şi ei mă filmau” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ani de zile i-a plăcut să se plimbe cu motocicleta, însă accidentul aproape fatal pe care l-a avut în 2018 l-a deteminat să renunţe la pasiunea sa de-o viaţă. Dar nu numai faptul că un asemenea accident putea să îl coste viaţa l-a trezit la realitate, ci şi reacţia pe care au avut-o cei din jurul lui i-a rămas în minte şi l-a dezamăgit profund.

Clooney le-a povestit celor de la GQ despre momentul care i-a schimbat viaţa. Din 2018, de când era cât pe ce să-şi piardă viaţa într-un accident moto, actorul a decis să nu se mai urce niciodată pe motocicletă, dar a avut şi altă revelaţie – să nu aibă niciodată o încredere oarbă în cei din jurul lui. Cu toate că este un superstar hollywoodian apreciat de milioane de oameni în întreaga lume, George n-a fost ajutat de simpli trecători atunci când a avut mai mult nevoie.

Eu eram întins pe jos. Şi strigam. Adică strigam din toţi rărunchii. Şi atunci s-a întors Grant Heslov şi a început şi el să strige cât putea de tare ca cineva să cheme Salvarea. Îmi aduc aminte cum toată lumea s-a dat jos din maşinile lor, s-a oprit în mijlocul străzii şi oamenii au venit lângă mine, doar că stăteau, pur şi simplu, acolo şi şi-au scos toţi telefoanele ca să îmi facă poze şi să mă filmeze”, a povestit, plin de dezamăgire, vedeta.

Atunci când le-a relatat celor de la Hollywood Reporter despre incident, Clooney a spus că, în acele momente, credea că urma să moară în urma rănilor suferite. Dezvăluind că el a fost cel care a intrat într-o maşină, care nu-i oferise prioritate, George a precizat că „am lovit-o cu 112km/h, deci a fost destul de grav. Impactul mi-a rupt casca în două. M-a lovit din plin, cu putere mare.”

Din moment ce se lovise la cap, actorul credea că va muri: „A fost atât de rău, încât mă aşteptatm din secundă în secundă să-mi pierd cunoştinţa. Spărsesem tot parbrizul maşinii cu capul meu. Şi, dându-mi seama de asta, mi-am găndit că gâtul meu e praf.”

Producătorul serialului Catch-22 se afla şi el prin preajmă şi, când şi-a dat seama de accident, era convins că George era mort. „În timp ce aşteptam ambulanţa şi îi ţineam capul în poala mea, ţin minte cum îi spuneam că totul va fi bine, totul va fi bine. Între timp, au apărut tot felul de oameni lângă noi care începuseră să facă poze”, a declarat acesta pentru Hollywood Reporter.

M-am rostogolit şi am aterizat apoi în mâini şi genunchi. Pur şi simplu, mi-a scos încălţările din picioare toată mişcarea pe care o făcusem. Şi dacă faci mişcarea asta de 100 de ori, de câte ori aterizezi în palme şi genunchi şi nu mai rău, murind?!”, a adăugat Clooney în GQ.

Comentarii

Modifică Setările