Gossip

FOTO Gerard Butler s-a logodit?

de admin

FOTO Gerard Butler s-a logodit?

Nu, nu cu Mădălina Ghenea. Zvonul este în jurul femeii care a venit ca o schimbare bruscă de peisaj pentru Gerard, după furtunoasa poveste de dragoste cu Mădălina. Şi se pare că l-a convins!

Poate că e departe de sex-appealul izbitor al româncei noastre şi totuşi... Care să fi fost atuul lui Morgan Brown? Poate viaţa mult mai liniştită pe care o duce, felul ei de-a fi cu picioarele pe pământ, succesul ]n afaceri şi inteligenţa? Morgan, care este decorator de interioare, a intrat în viaţa lui Gerard Butler de vara trecută, iar acum se zvoneşte că a devenit logodnica lui.

Zvonul logodnei s-a născut după ce Morgan a fost văzută la o plimbare prin Malibu, afişând o bijuterie nouă pe inelarul stâng. Un inel ce pare a fi chiar unul de logodnă. De când au început să fie împreună, ce doi nu s-au temut să-şi arate afecţiunea în public cu diverse ocazii, fie că au fost în tribune la un meci în New Orleans ori dimineaţa, la cafea, în Malibu.

De notat, totuşi, că în spatele înfăţişării atât de relaxate a lui Morgan se ascunde un fost model, care, după ce s-a retras de pe podium, şi-a făcut propria afacere, intrând în domeniul decoraţiunilor interioare. Iar mama lui Morgan, Karen Brown, a fost şi ea, la vremea ei, un model de succes - care a făcut un copil cu actorul Peter O'Toole. Morgan ar putea, aşadar, să-i calce cu totul pe urme mamei sale şi, după o carieră de manechin, să facă şi ea un copil cu un actor celebru?

Foto: WENN, Daily Mail, Facebook

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările