News

FOTO Giulia Nahmany nu se mai opreşte din slăbit

FOTO Giulia Nahmany nu se mai opreşte din slăbit

Dacă anul trecut vedeta îşi făcea probleme legate de greutatea ei, acum afişează o siluetă de invidiat şi un tonus bun, dobândit la orele de fitness, dar pare că nu vrea să se oprească aici.

Giulia Nahmany arată extraordinar. Pe lună ce trece, silueta ei e tot mai zveltă şi mai flatantă. Totuşi, chiar dacă multă vreme kilogramele în plus i-au dat bătăi de cap, slăbirea din ultimul timp pare destul de bruscă.

Vedeta a atacat problema din două unghiuri: fitness şi dietă echilibrată.

„Nu am un regim alimentar neapărat, sunt aproape vegetariană, mănânc doar legume gătite în diverse feluri, supe, legume la grătar, legume sote, am înlocuit dulciurile cu fructe, din care ori fac fresh-uri ori le consum normal, din când în când mai mănânc şi peşte, însă ceva light, nimic gras“, dezvăluia Giulia Nahmany în toamnă, la premiera filmului „Love by Design“, realizat împreună cu Jane Seymour.

„Am renunţat la lactate, care în trecut îmi făceau rău pentru că am intoleranţă la lactoză, consum doar lapte de soia sau de migdale. Nu consum pâine, am înlocuit-o cu nişte crackerşi fără gluten şi încerc să iau masa la ore fixe”, a mai explicat atunci Giulia Nahmany.

Dieta, combinată cu orele epuizante la sală, sub îndrumarea antrenorului Alex Roşu, funcţionează de minune, iar rezultatele sunt vizibile! Deunăzi, Giulia Nahmany a participat la un eveniment dedicat Zilei Israelului, unde a cântat imnul naţional al Israelului şi unde apariţia sa într-o rochie albă, mulată pe corp, n-a trecut neobservată.

Modifică Setările