News

FOTO HOT! HOT! HOT! Anna Lesko, demonstraţii de stil şi senzualitate în Italia

de admin

FOTO HOT! HOT! HOT! Anna Lesko, demonstraţii de stil şi senzualitate în Italia camera-retro icon Vezi galeria 18 poze

Regina seducţiei şi-a folosit toate armele din dotare şi i-a înnebunit, la propriu, pe italieni!

Milano şi zona Lacului Como au fost cucerite iremediabil de farmecul basarabencei cu sânge de ucraineancă. Şi asta pentru că, plecată în vacanţă în nordul Italiei, Anna Lesko nu avea cum să nu-şi ia în bagaj cele mai fashion outfituri, cu acel iz de vintage pin-up girl, dar şi tot arsenalul de seducţie de care este capabilă.

Pe lângă rochiile sale cu croială atipică, mulate şi cu decupaje strategic plasate, Anna Lesko n-a uitat să-şi ia nici cel mai sexy costum de baie (şi cel mai minuscul, am spune noi), care i-au pus în valoare trupul fără cusur.

De altfel, la cei 42 de ani ai săi, Anna Lesko ne demonstrează că poate concura cu orice model de 20 de ani. Silueta de viespe, abdomenul bine lucrat şi picioarele tonifiate sunt dovada unui stil de viaţă sănătos, dar şi al unei gene de invidiat.

Şi, conştientă de atuurile sale fizice, dublate de o forţă a seducţie atât de rare, Anna Lesko apasă pedala senzualităţii oferindu-le fanilor săi internauţi cele mai hot ipostaze ale sale. Bucuraţi-vă şi voi de privelişte, accesând galeria foto.

FOTO: Instagram

Comentarii

Modifică Setările