News

FOTO Ia uite ce iubită tânără are Mr. Bean!

de admin

FOTO Ia uite ce iubită tânără are Mr. Bean!

Faimosul comediant britanic de 60 de ani are o iubită în vârstă de 32 de ani! Paparazzi l-au surprins duminica aceasta la o plimbare prin Londra cu Louise Ford, tânăra din cauza căreia a pus capăt mariajului lui de 23 de ani!

I-a fost mai întâi amantă, acum i-a devenit iubită oficială. Rowan Atkinson a recunoscut public povestea lor de iubire în urmă cu un an, după ce, în februarie 2014 a depus actele de divorţ de Sunetra Sastry, cea care i-a fost soţie timp de 23 de ani. Rowan şi Louise s-au cunoscut în 2012, când au jucat împreună în piesa pusă în scenă pe West End, "Quatermaine's Terms". Şi este ironic, aşa cum au remarcat jurnaliştii de la Daily Mail, faptul că una dintre ultimele fotografii are lui Rowan cu soţia Sunetra a fost surprinsă după o reprezentaţie a piesei menţionate. Rowan şi Sunetra au doi copii: o fiică, Lily, de profesie tot actriţă, şi un fiu, Benjamin.

Louise Ford s-a născut în Bexleyheath (sud-estul Londrei), absolvind Literatura Engleză la Southampton University. Apoi a intrat la Royal Academy of Dramatic Art, studiind în acelaşi an cu Gemma Arterton şi ulterior jucând în piese la Royal Shakespeare Company şi în seriale BBC.

Foto: Daily Mail, Twitter/ Global Entertainment News

Modifică Setările