News

FOTO Ia uite ce iubită tânără are Mr. Bean!

de admin

FOTO Ia uite ce iubită tânără are Mr. Bean!

Faimosul comediant britanic de 60 de ani are o iubită în vârstă de 32 de ani! Paparazzi l-au surprins duminica aceasta la o plimbare prin Londra cu Louise Ford, tânăra din cauza căreia a pus capăt mariajului lui de 23 de ani!

I-a fost mai întâi amantă, acum i-a devenit iubită oficială. Rowan Atkinson a recunoscut public povestea lor de iubire în urmă cu un an, după ce, în februarie 2014 a depus actele de divorţ de Sunetra Sastry, cea care i-a fost soţie timp de 23 de ani. Rowan şi Louise s-au cunoscut în 2012, când au jucat împreună în piesa pusă în scenă pe West End, "Quatermaine's Terms". Şi este ironic, aşa cum au remarcat jurnaliştii de la Daily Mail, faptul că una dintre ultimele fotografii are lui Rowan cu soţia Sunetra a fost surprinsă după o reprezentaţie a piesei menţionate. Rowan şi Sunetra au doi copii: o fiică, Lily, de profesie tot actriţă, şi un fiu, Benjamin.

Louise Ford s-a născut în Bexleyheath (sud-estul Londrei), absolvind Literatura Engleză la Southampton University. Apoi a intrat la Royal Academy of Dramatic Art, studiind în acelaşi an cu Gemma Arterton şi ulterior jucând în piese la Royal Shakespeare Company şi în seriale BBC.

Foto: Daily Mail, Twitter/ Global Entertainment News

Comentarii

Articole asemănătoare

Marin Moraru va lua premiul de excelenţă la TIFF

News

Marin Moraru va lua premiul de excelenţă la TIFF

Marin Moraru, unul dintre cei mai îndrăgiţi actori români, cu o carieră în film şi teatru ce se întinde pe şase decenii, va fi distins cu Premiul de Excelenţă la cea de-a 14-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (29 mai – 7 iunie).

News

Giuliana Rancic: "De-asta sunt atât de slabă!"

După luni în care lumea a arătat-o cu degetul pentru silueta ei anorexică, acuzând-o că suferă de tulburări alimentare şi că e dizgraţioasă, vedeta E! Fashion Police a mărturisit adevărul despre regimul ei şi lupta cu acul cântarului!

News

Fiica lui Robin Williams rupe tăcerea despre războiul pentru averea actorului!

Pentru prima dată de la moartea lui Robin Williams, fiica lui, Zelda, a postat pe blogul său un mesaj referitor la zvonurile despre conflictul dintre ea şi fraţii săi, pe de o parte, şi soţia starului, pe de alta, pentru moştenirea averii

Fiul lui Rod Stewart, după gratii!

News

Fiul lui Rod Stewart, după gratii!

Sean Stewart, fiul de 34 de ani al celebrului rocker a fost arestat pe aeroportul din Miami, tocmai când se pregătea să plece spre un eveniment caritabil desfăşurat în Haiti. Iar motivul e unul cât se poate de surprinzător!

Elton John s-a împăcat cu Dolce & Gabbana?

News

Elton John s-a împăcat cu Dolce & Gabbana?

La doar două zile după ce conflictul dintre artistul britanic şi creatorii de modă italieni prinsese proporţii de neimaginat, Elton John a făcut o declaraţie neaşteptată la concertul susţinut miercuri în Las Vegas...

În ce se transformă ranch-ul lui Michael Jackson?

News

În ce se transformă ranch-ul lui Michael Jackson?

Pentru inamicii Megastarului, această veste este cel puţin ironică. Luxoasa proprietate a lui Michael Jackson a fost scoasă la vânzare, spre dezamăgirea familiei sale, astfel că Neverland va avea acum o cu totul altă utilitate, cel puţin surprinzătoare

Adevărul despre moartea lui Natalie Wood

News

Adevărul despre moartea lui Natalie Wood

Luna aceasta, se împlinesc 33 de ani de la moartea suspectă a actriţei. Un prilej pentru sora lui Natalie, Lana, să-i adreseze o scrisoare publică lui Robert Wagner, cel care a fost soţul actriţei, totodată considerat de către fanii ei suspectul numărul 1 în cazul morţii acesteia. Ce îi scrie Lana?

FOTO Cum îşi bate joc Miley Cyrus de Kim Kardashian

News

FOTO Cum îşi bate joc Miley Cyrus de Kim Kardashian

Râde ciob de oală spartă, ar zice unii. Dar măcar Miley ştim din ce-şi câştigă banii: cântă - ar zice tabăra adversă. Cert este că regina twerkingului nu s-a putut abţine să nu reacţioneze la cea mai recentă poză în care Kim îşi arată posteriorul în toată grandoarea