News

FOTO Iată ce vocaţie are fiica lui Andrei Zaharescu

FOTO Iată ce vocaţie are fiica lui Andrei Zaharescu

Catinca, fata cea mare a fostului prezentator de televiziune, născută în timpul primului mariaj al acestuia, a cochetat cu modellingul şi părea că va avea o carieră de manechin. Acum, însă, s-a orientat spre cu totul altceva.

Catinca Zaharescu Mereuţă tocmai a împlinit 21 de ani în iunie şi este fiica lui Andreei Zaharescu din prima căsnicie a acestuia, cu actriţa Oana Mereuţă. La vârsta adolescenţei, Catinca a fost iniţial atrasă de o cariera de manechin, fiind protagonista mai multor şedinţe foto, chiar şi pentru Adrian Oianu, notează wowbiz.ro.

Ulterior însă, după ce a intrat la Academia de Teatru şi Film, ea s-a reprofilat pe o meserie tangenţială cu cea a tatălui ei: aceea de cameraman. De altfel, pentru a-şi face mâna, ea a semnat imaginea mai multor pelicule realizate de studenţi. Ba chiar, după câteva experienţe de acest fel, tânăra le-a mărturisit prietenilor că se simte mai bine în spatele camerei de filmat, decât atunci când poza în faţa obiectivului aparatului de fotografiat.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările