News

FOTO Iată cum arăta Brad Pitt la 24 de ani!

de admin

FOTO Iată cum arăta Brad Pitt la 24 de ani!

Acum este un star recunoscut la nivel mondial, dar asta nu înseamnă că Brad Pitt n-a trecut printr-un început. La 24 de ani, Brad Pitt a avut parte de primul său rol principal într-o peliculă.

Vorbim, desigur, de filmul ”Dark Side of The Sun”, care se filma în anul 1988, pe când Brad Pitt se afla la începutul carierei. De fapt, am putea spune chiar că Brad Pitt era complet necunoscut când a mers la audiţiile pentru rolul principal în acea peliculă. Însă, chiar şi aşa, Brad Pitt a ieşit învingător dintr-o competiţie cu alţi 500 de actori. Secretul? Aspectul fizic şi atitudinea! O spune chiar regizorul Bozidar Nikolici care declară despre Brad Pitt că a ştiut din prima că acesta va ajunge un adevărat star al cinematografiei.

Retrăind acele momente, regizorul, în vârstă acum de 71 de ani, povesteşte că Brad Pitt a fost în culmea fericirii când a aflat că a primit rolul mult dorit: ”Sărea în aer de bucurie când a a aflat că l-am ales în detrimentul altor 500 de actori, poate mai cunoscuţi decât el. Am ştiut că va ajunge un star”.

Din păcate, pelicula, care a fost filmată într-un oraş din Croaţia şi-n Montenegru, nu a înregistrat succesul preconizat. Cu toate acestea, pentru Brad Pitt a fost un pas în faţă în cariera sa şi l-a ajutat să capete trei ani mai târziu un rol în Thelma & Louise.

Sursă foto: DailyMail