News

FOTO Iată cum arată casa lui Leonardo DiCaprio!

de admin

FOTO Iată cum arată casa lui Leonardo DiCaprio!

Deţine cinci proprietăţi luxoase în Statele Unite ale Americii şi nu locuieşte în niciuna. Şi asta pentru că Leonardo DiCaprio este o vedetă care călătoreşte mult şi se stabileşte doar acolo unde are filmări sau pe unde îşi petrece vacanţele de lux, de obicei asta înseamnând pe vreo insulă exotică.

Faptul că nu dă prea des pe acasă, sau cel puţin nu pe la cea din Palm Sprigs, actorul s-a decis s-o închirieze pentru ca cineva să se bucure de ea. Proprietatea se întinde pe o suprafaţă de 553 de metri pătraţi şi este considerată una dintre cele mai luxoase proprietăţi din zonă.

Vila din Palm Springs a fost construită în anul 1964, după planurile arhitectului Donald Wexler, pentru actriţa Dinah Shore, o actriţă celebră de prin anii `60.

Leonardo DiCaprio a intrat în posesia casei în februarie 2014, contra sumei de 5, 3 milioane de dolari.

După renovările aferente, locuinţa de lux este împărţită în şase dormitoare, şapte băi şi este înconjurată de o curte imensă, compusă din piscină, teren de tenis şi un spaţiu imens destinat pentru relaxarea oricărui norocos care deţine asemenea proprietate.

Şi dacă vreţi să vedeţi mai îndeaproape cum arată această locuinţă trebuie să scoateţi din buzunar nu mai puţin de 4.500 de dolari pe noapte. Desigur, în banii de chirie intră facilităţi precum: internet WI-FI, serivicu de curăţenie non-stop.

Sursă foto: SurterrePropertis.com