News

FOTO Iată cum arată fetiţa lui Stacy Keibler!

de admin

FOTO Iată cum arată fetiţa lui Stacy Keibler!

Stacy Keibler şi soţul său Jared Pobre au devenit pentru prima dată părinţi la sfârşitul lunii august, a acestui an. Cei doi au întâmpinat-o cu bucurie pe micuţa Ava Grace şi s-au dedicat întru totul în creşterea ei.

Deşi au trecut deja câteva luni de la naşterea micuţei, modelul în vârstă de 35 de ani n-a vrut să facă, până acum, publică nicio fotografie cu fiica sa. Însă, în cele din urmă Stacy a cedat rugăminţilor fanilor şi a postat pe blogul său o fotografie cu micuţa Ava.

Fotografia alb-negru surprinde un moment adorabil între mamă şi fiică, în care Stacy îşi ţine micuţa în braţe şi-i zâmbeşte.

Fotografia a fost urmată de un mesaj plin de iubire adresat tot Avei. “Ava ne-a umplut de fericire, lumină şi atât de multă dragoste, încât nu ne-am închipuit niciodată. Ea este micuţa noastră domnişoară şi îi sunt extrem de recunoscătoare pentru câtă fericire a produs în viaţa noastră.”, a scris Stacy pe blogul său.

Stacy Keibler şi Jared şi-au început relaţia la foarte puţin după ce modelul s-a despărţit de George Clooney. Relaţia celor doi a culminat cu o nuntă în secret, organizată pe 8 martie, la numai şapte luni de când formau un cuplu.

Modifică Setările