News

FOTO Iată-l pe Ryan Gosling în 1992: cum dansa vedeta, la 12 ani?

de admin

FOTO Iată-l pe Ryan Gosling în 1992: cum dansa vedeta, la 12 ani?

Şarmul şi valurile de reacţii nostalgice pe care le lasă actorul, acum de 34 de ani, făceau ravagii încă din copilărie. Dovada? Videoclipul şi imaginile cu un Ryan Gosling de 12 ani, plin de energie şi cu mişcări de dans impresionante, clasice pentru anii ’90.

Iar ţinuta sa, cu pantaloni bufanţi ca ai lui MC Hammer şi cămaşă lucioasă, cu accesorii sclipicioase, în ton cu ţinutele fetelor care-l acompaniau, a făcut deliciul spectatorilor! Mai exact, Ryan a dansat pe scenă cu trupa sa, Ryan & Company, zguduind scena cu mişcările sale dramatice, pe o versiune dance a piesei lui Cathy Dennis, „All Night Long”.

Cum a spus chiar actorul, fericitul tătic al unei fetiţe de câteva luni, făcută cu Eva Mendez: “Evident că am prins succes foarte devreme. Mulţumesc pentru amintirile postate”, a scris el pe Twitter. Ulterior performanţelor artistice din 1991-1992, blondul cuceritor s-a lansat în faimosul club Mickey Mouse, care l-a consacrat în rândul celebrităţilor timpurii.

Ryan a bifat din adolescenţă până acum peste 20 de filme notabile, printre care “The Notebook” în 2004. Momentan, filmează pentru “The Nice Guys” alături de Russell Crowe, film care va fi lansat în 2016.

FOTO GETTY Images