News

FOTO Ilie Năstase, a patra oară mire

FOTO Ilie Năstase, a patra oară mire

Deşi părea hotărât să nu se mai însoare, fosta stea a tenisului românesc a ajuns din nou la altar, Brigitte Sfăt devenindu-i cea de-a patra soţie.

Deşi nu s-au căsătorit religios Ilie Năstase (66) şi Brigitte Sfăt (36) au dat sâmbătă o petrecere cu peste 300 de invitaţi, la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din ţară.

Mirele şi-a început ziua cu o partidă de tenis, după care a mers să îmbrace costumul de mire.

Brigitte Sfăt a optat "pentru o rochie tip sirenă", făcută de un designer român. „Materialul l-am achiziţionat din Austria. Este un material Elie Saab şi am avut ceva de ales, pentru că erau foarte multe acolo. Cred că este cel mai diversificat din Europa în astfel de materiale", a declarat ea.

Petrecerea a avut loc la Hotelul Aurelius de cinci stele din Poiana Braşov, unde invitaţii - peste 300 - au fost întâmpinaţi cu câte un pahar de şampanie şi cu muzică interpretată de un cvartet de la Filarmonica Braşov.

Cu puţin înainte de ora 20.00, Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au coborât din cameră pentru a-şi primi invitaţii.

Printre ei s-au aflat Ion Ion Ţiriac, Gheorghe Hagi, Cristi Borcea, Anghel Iordănescu, Rică Răducanu, Petre Roman şi Silvia Chifiriuc, Gabriel Oprea, Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu, Peter Imre şi Marina Meleşcanu, Ion Besoiu, George Stanca, Dan Şucu şi Diana Lăscărescu, Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, Dana Războiu, Florentina Opriş, Cabral şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, care s-a căsătorit şi el săptămâna trecută.

Meniul a inclus tartine cu icre de manciuria şi kiwi umplut cu spumă de somon, ouă de prepeliţă, ţelină în mantie de ciocolată amăruie, file de lup de mare pe pat de legume, duet de muşchiuleţ de vită şi piept de raţă, dar şi sărmăluţe cu ciolan afumat.

Tortul a avut şase etaje şi a fost comandat în Timişoara, oraşul natal la miresei, iar şampania aleasă a fost Veuve Clicquot, marcă a cărei imagine a fost chiar Ilie Năstase şi fosta soţie Amalia.

Atmosfera a fost întreţiună de artişti cunoscuţi: Loredana, DJ Project, Adriana Andoni şi renumitul taragotist Sergiu Cipariu.

Ilie Năstase şi soţia lui, Brigitte Sfăt, au dansat pe o melodie compusă de Adriana Antoni special pentru ei. De asemenea, una dintre fiicele lui Ilie Năstase le-a făcut o surpriză celor doi, interpretând o melodie.

Mirii formează un cuplu din anul 2010, amândoi mai având la activ alte căsătorii şi ambii fiind părinţi: Ilie Năstase are cinci copii din căsniciile anterioare, iar Brigitte Sfăt, doi copii.

Ei s-au căsătorit civil, în 17 iunie, la Timişoara, cununia fiind oficiată de primarul municipiului, Nicolae Robu, iar naşi au fost doi oameni de afaceri din Sibiu. Motivul pentru care nu s-au cununat la biserică este acelă că sunt de rituri creştine diferite. Năstase este creştin ortodox, iar Brigitte aparţine cultului penticostal.

Foto: pagina personală, arhiva ADH