News

FOTO Ilinca Vandici, eleganţă la superlativ. Rochiile de naşă purtate în weekend i-au lăsat pe invitaţi fără răsuflare!

de admin

FOTO Ilinca Vandici, eleganţă la superlativ. Rochiile de naşă purtate în weekend i-au lăsat pe invitaţi fără răsuflare! camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Gazda emisiunii "Bravo, ai stil!", care şi-a anunţat deja revenirea pe ecrane cu un nou sezon, a dat în weekend proba eleganţei la o nuntă din familie.

Cu puţin înainte de-a reveni pe sticlă cu un nou sezon "Bravo, ai stil! Celebrities" şi chiar după o binemeritată vacanţă la mare cu soţul şi copilul, Zian, care tocmai a împlinit 4 ani, Ilinca Vandici a revenit, pentru o zi, la ţinutele de ceremonie. Şi asta pentru că ea şi soţul său, Andrei Neacşu, au fost naşi de cununie.

Mirii au ales drept locaţie Buftea Events, un spaţiu dedicat evenimentelor majore de familie, frumos decorat cu detalii vegetale şi cu mese şi scaune îmbrăcate în catifea.

În ton cu atmosfera ultra-elegantă, atât mireasa, cât şi naşa şi-au ales ţinutele de la Anna Forgaci Wedding. Dacă mireasa a optat pentru o creaţie haute-couture a casei libaneze Gattinolli (pe care, în trecut, a promovat-o la noi şi creatoarea de modă Eli Lăslean), Ilinca Vandici a purtat, la ceremonia din biserică, o incredibilă rochie creată de desgnerul libanez Saiid Kobeisy, cu mărgele şi cristale multicolore aplicate manual,

Pentru recepţie, însă, Ilinca Vandici a abordat un stil mai îndrăzneţ, alegând o rochie neagră din dantelă, cu transparenţe multiple şi şliţ adâncpe picior, de la Stada Boutique. O apariţie ultra-sexy, care i-a lăsat pe invitaţi fără răsuflare.

FOTO: Instagram

Comentarii

Modifică Setările