News

FOTO Imaginea suferinţei. Regina, lăcrimând singură în capelă, din cauza restricţiilor Covid. "Ne e milă de ea!" Primele instantanee de la înmormântarea soţului ei

FOTO Imaginea suferinţei. Regina, lăcrimând singură în capelă, din cauza restricţiilor Covid. "Ne e milă de ea!" Primele instantanee de la înmormântarea soţului ei camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Suverana Marii Britanii a fost nevoită să stea separată de restul familiei regale în Capela St. George, în timpul înmormântării Prinţului Philip, din cauza regulilor impuse în castelul Windsor pentru a împiedica răspândirea coronavirusului. Regina Elisabeta a II-a şi-a luat „Adio!” de la cel care a fost „puterea şi sprijinul” Majestăţii Sale în toţi cei 73 de ani petrecuţi împreună.

Regina a ajuns la înmormântare în acordurile imnului naţional. Bentley-ul regal a oprit lângă sicriul soţului Elisabetei a II-a, iar Majestatea Sa a ţinut un moment de reculegere în timp ce tunurile au fost trase şi clopotele au sunat în amintirea ducelui.

Majestatea Sa a fost condusă la Capela St. George de Susan Hussey, una dintre doamnele ei de onoare, unde a rămas singură, în primul rând din biserică, cu capul plecat. A privit coşciugul pe întreaga durată a slujbei, în timpul căreia copiii reginei şi nepoţii ei erau pe punctul de plânge. De fapt, Prinţul Charles a lăcrimat pe întreaga durată cât s-a aflat în biserică şi-a avut loc slujba.

Modifică Setările