Vedete

FOTO În plin scandal, Anamaria Prodan a lansat două posturi de televiziune, chiar de Ziua Naţională

de admin

FOTO În plin scandal, Anamaria Prodan a lansat două posturi de televiziune, chiar de Ziua Naţională camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nu are legătură cu ProTV-ul, care tocmai şi-a serbat "ziua de naştere", dar femeia de afaceri promite să facă performanţă şi în televiziune.

Aşa cum a anunţat încă din 22 noiembrie, Anamaria Prodan s-a relansat în industria audio-vizualului, de data aceasta ca şef editorial. Practic, ea s-a alăturat Trustului Realitatea, preluând conducerea editorială a două posturi no: Realitatea Sportivă şi Realitatea Star.

"E o provocare maximă pentru mine pentru că, provenind din rândurile presei, mă întorc la prima dragoste şi o fac ca numărul 1", spunea Anamaria Prodan pe 22 noiembrie, chiar de Ziua Televiziunii.

"Mulţi m-au întrebat de ce fac asta acum, de ce când toată lumea închide sau îşi strânge bănuţii, 2 tineri deschid 2 posturi de televiziune şi au nişte aspiraţii şi aşteptări extraordinare? Iar eu le-am răspuns că fac asta pentru că avem alături prieteni dragi, oameni minunaţi, care au pus umărul alături de noi şi din planurile extraordinare pe care le aveam s-au născut nişte idei, nişte emisiuni şi nişte titluri de emisiuni extraordinare", a spus ieri seară impresara, chiar înainte de lansarea oficială şi în plin scandal marital, generat de o fotografie cu ea nud, ajunsă în presă chiar în ajunul evenimentului.

"Eu toată viaţa am făcut pariuri imposibile, întotdeauna mi-am lăsat prietenii să aleagă, pe ideea "alege tu că eu oricum câştig". De asta, când mi-au zis să nu deschid o televiziune le-am spus "OK, deschid două!", a mai spus cea care, pe 1 decembrie, la ora 18:00, a dat startul spectacolului de la Realitatea Sportivă şi Realitatea Star alături de Kamara.

FOTO: Instagram

Comentarii

Modifică Setările