News

FOTO Cât de înaintată e sarcina Milei Kunis!

de admin

FOTO Cât de înaintată e sarcina Milei Kunis!

Gata, iată că avem şi dovada clară că frumoasa logodnică a lui Ashton Kutcher îi poartă copilul, după ce doi utilizatori de Twitter i-au surprins fotografic pe actori, în vizita lor la sora actorului, Tausha, în Louisiana, cu o zi înainte de Paşti.

Mila a purtat o bluză în dungi destul de mulată pe corp încât să ne dezvăluie că are o sarcină destul de evoluată, deşi şi-a ascuns faţa cu mâna, faţă de localnicii care-i pozau. Ea, Ashton, sora acestuia şi alţi doi prieteni au luat micul dejun împreună la un local Waffle House.

Copilul pe care bruneta de 30 de ani îl poartă în pântece este cu atât mai mult o bucurie pentru socrii ei, cu cât şi ceilalţi fraţi ai lui Ashton vor fi părinţi anul acesta, cam în aceeaşi perioadă!

"Familia e în culmea fericirii. Se simte binecuvântată că toate femeile din clanul lor au rămas însărcinate concomitent", a declarat o sursă pentru In Touch. "Sunt încântaţi că nepoţii lor vor avea cam aceeaşi vârstă şi se vor juca împreună". Se presupune că Mila şi starul de 36 de ani aşteaptă o fetiţă.

Din nou, la întoarcerea în Los Angeles, viitoarea mămică a încercat să-şi ascundă burta, însă fără succes.

Modifică Setările