News

FOTO incendiare cu Corina Caragea în Paradis!

FOTO incendiare cu Corina Caragea în Paradis! camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Corina Caragea, s-a întors dintr-o vacanţă de neuitat, în Mauriţius. Ştirista a petrecut câteva zile în Paradis, s-a plimbat cu barca pe apele albastre ale Oceanului Indian şi s-a bucurat de plajele însorite departe de frigul şi zăpada din Bucureşti.

image1-1-e1484889686582

Vacanţa din Mauriţius a fost una de vis pentru frumoasa brunetă care adoră căldura, soarele şi nu a ratat ocazia să se fotografieze în cele mai sexy ipostaze şi să împărtăşească experienţele sale cu prietenii virtuali. Şi a strâns o mulţime de aprecieri pentru că vedeta arată mai bine ca oricând. Corina a fost impresionată şi de vegetaţia, păsările şi multitudinea de animale, dar şi de varietatea de fructe exotice găsite pe insulă. "Norocoasă că am driblat munţii de zăpadă şi gerul năprasnic din ţara mea, m-am bucurat de o vacanţă în insula faimoasă – cum spunea Mark Twain – pentru asemanarea sa cu…Paradisul. Nu întamplator", a scris Corina pe blogul său.

IMG_2249-e1484891284133

Pentru că insula este vestită şi pentru apele limpezi şi albastre care o înconjoară, sporturile de apă sunt printre alegerile celor mai curajoşi turişti. Nici vedeta PRO nu s-a dat înlături de la a încerca windsurfing, surfing şi alte distracţii ale Oceanului. O altă aventură a fost plimbarea cu ATV-ul printr-un imens parc cu animale - struţi, ţestoase, girafe şi tot felul de animale simpatice.

"Ar fi multe de spus despre Mauriţius, însă timpul nu mi-a ajuns să parcurg toată această insulă ca un curcubeu de colorată şi frumoasă. Poate cine ştie, cândva mă voi întoarce", a scris Corina melancolică la întoarcerea în România.

Iată cele mai hot fotografii din vacanţa Corinei!

Foto: Instagram, Facebook