News

FOTO Ionuţ Iftimoaie va fi a patra oară tătic

FOTO Ionuţ Iftimoaie va fi a patra oară tătic

E unul dintre cei mai familişti sportivi de la noi şi e deja mândrul tată a doi copii frumoşi, un băiat şi o fată, dăruiţi de soţia sa, Maria. Uite ce frumos vorbeşte despre venirea pe lume a celui de-al patrulea copil.

Pentru Ionuţ Iftimoaie, cea mai mare avere este familia. Lucru pe care toţi cunoscuţii lui îl ştiu şi pe care l-a demonstrat încă o dată anul acesta, la ieşirea din concursul „Ferma vedetelor”, difuzat la Pro TV.

După trei luni de înregimentare la fermă, Ionuţ a fost aşteptat acasă de soţia sa, Maria, şi de cei doi copii ai lor, Nicole şi Nickolas. Puţini, însă, ştiau că acasă îl mai aşteaptă un copil, nenăscut încă, care va fi cel mai probabil o fetiţă, după cum dezvăluia chiar sportivul pe pagina sa de socializare: „Se spune că fetele... ţin cu taţii... eu am crezut“.

Astăzi, Ionuţ Iftimoaie a împărtăşit cu fanii săi stările sufleteşti prin care trece alături de soţia sa, care va naşte în curând.

„Din 9 luni a mai rămas doar o săptămână... zilele trec greu, emoţiile cresc de la o zi la alta... Nimic nu se compară cu acest sentiment!!!”.

Ionuţ mai are o fiică din prima căsătorie, pe Liza, care trăieşte împreună cu mama ei în Italia.

Foto: pagina personală

Modifică Setările