News

FOTO Iubita lui Bradley Cooper, într-un pictorial sexy!

de admin

FOTO Iubita lui Bradley Cooper, într-un pictorial sexy!

Bradley are 40 de ani, iar ea este actriţă şi model, are doar 23 de ani, deţine centura maro la karate şi deja se află la cea de-a treia peliculă pentru marele ecran. Iat-o în şedinţa foto pentru numărul de aprilie al unei reviste de bărbaţi

"Am studiat karate în adolescenţă, am centura maro, iar eu şi sora mea obişnuiam să ne batem de mama focului", declară Suki pentru revista GQ. O pregătire cât se poate de potrivită pentru noul ei rol de acţiune din fimul "Insurgent", cu Kate Winslet în rol principal. De altfel, Suki se descrie ca fiind băieţoasă.

În ciuda diferenţei de vârstă de 17 ani între ea şi Bradley Cooper, cei doi au o relaţie care durează de doi ani, iar luna trecută, el a fost văzut căutând o casă în Londra unde să se mute cu Suki. O mişcare prilejuită de cele 12 săptămâni în care actorul va avea reprezentaţii cu piesa "The Elephant Man" pe West, începând din luna mai. "Visul lui dintotdeauna a fost să joace în West End, dar aceasta e şi o ocazie de a locui cu Suki, care oricum stă la Londra", a dezvăluit o sursă din anturajul cuplului.

Foto: Thomas Whiteside/ GQ

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările