News

FOTO Jared Leto s-a tuns: cum arată starul acum?

de admin

Momentul mult aşteptat de cârcotaşi sau, pentru fani, momentul de care le era cel mai frică s-a petrecut: solistul trupei 30 Seconds to Mars aka cel mai sexy pletos în viaţă şi-a tuns pletele duioase şi şi-a ras barba hipsterească. Un look statement cu care a cam dat gata multe fane şi care-a dispărut brutal sub ochii acestora. I miss my beard already.

A photo posted by JARED LETO (@jaredleto) on

Evident, cum era de aşteptat, reacţiile au curs de-a valma pe Instagram, unde Jared Leto a expus clipa în care coada i-a fost tunsă. “Oooo nuuu nuu”, au strigat fanele în corul virtual, şocate de tragicul eveniment. Artistul, care e şi un câştigător de Oscar pentru rolul din “Dallas Buyers Club”, era faimos nu doar pentru muzica sa şi interpretările actoriceşti, ci şi pentru look-ul său atipic.

“Mi-e dor de barba mea deja”, a recunoscut şi artistul de 43 de ani, când a postat pozele. Din fericire, există o explicaţie!

Jared Leto s-a tuns şi şi-a ras barba pentru un scop. Aşa cum îşi amintesc şi fanii, acesta a mărturisit şi după gala Oscarurilor că pletele lui dragi vor dispărea. Cel care elucidează misterul schimbării devastatoare a imaginii lui Leto este regizorul David Ayer, care pare să fie cel responsabil. Acesta a explicat într-un tweet că a fost necesară pentru rolul artistului de Joker într-un film ce va fi lansat în 2016.

FOTO Instagram, Twitter, GETTY

Modifică Setările