News

FOTO Jennifer Lopez are steaua ei

FOTO Jennifer Lopez are steaua ei

J.Lo are un nou motiv de mândrie: de-acum încolo, numele ei apare nu doar în topurile muzicale şi pe afişele unor filme, ci şi pe celebrul bulevard Walk of Fame din Los Angeles.

Jennifer Lopez a primit, ieri, cea de-a 2.500-a stea pe Bulevardul celebrităţilor, din Hollywood, în cadrul unei ceremonii la care au participat actriţa Jane Fonda, rapperul Pitbull şi numeroşi fani ai artistei.

"Sunt extrem de fericită", a declarat Jennifer Lopez, după inaugurarea stelei care îi este dedicată pe Walk of Fame, una dintre principalele atracţii turistice din Los Angeles. "Toate aceste lucruri îmi par suprarealiste, dar în acelaşi timp adevărate. E formidabil", a adăugat artista.

Rapperul american Pitbull şi Nigel Lythgoe, producătorul emisiunii-concurs "American Idol", la care Jennifer Lopez a participat în calitate de membru al juriului, au fost şi ei prezenţi la ceremonie, ca şi Gregory Nava, regizorul filmului "Selena" (1997), pelicula care i-a adus actriţei primul ei rol mare din carieră.

"Ea ar trebui să aibă un trotuar întreg acoperit cu stele care să poarte numele ei", a declarat actriţa Jane Fonda, care a jucat cu Jennifer Lopez în comedia "Soacra mea e o scorpie", din 2005. "După părerea mea, ea abia a început să arate tot ce poate să facă", a mai spus aceasta.

Vedeta a fost însoţită la ceremonie şi de actualul ei iubit, dansatorul Casper Smart, în vârstă de 26 de ani, cu care se zvoneşte că ar vrea să facă un copil.

Foto: Reuters