News

FOTO JLo, în metrou şi Adele, pe-o bordură pe stradă. Ce s-a întâmplat cu aceste vedete în prima zi din 2021?

FOTO JLo, în metrou şi Adele, pe-o bordură pe stradă. Ce s-a întâmplat cu aceste vedete în prima zi din 2021? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

2021 ne-a oferit o surpriză de proporţii încă din prima sa zi. În noaptea dintre 31 decembrie 2020-1 ianuarie 2021, două dintre cele mai mari vedete din lume au apărut, în spaţiul public, în ipostaze complet neobişnuite. Cum de a ajuns ditamai Jennifer Lopez în metroul newyorkez şi ce căuta Adele pe stradă, tot în New York, bând bere pe-o bordură?

Albumul de debut al lui Jenny from the Block, On the 6, a fost denumit după linia de metrou din NY pe care vedeta a frecventa înainte de-a deveni faimoasă, atunci când se ducea la serviciul pe care-l avea în Manhattan. Însă Lopez s-a întors în metrou, în seara de 31 decembrie, chiar înainte de-a trece în noul an, pentru a ajunge la concertul pe care l-a avut la New Year's Rockin' Eve de pe ABC.

Cântăreaţa de 51 de ani arăta fenomenal în rochia din tulle cu trenă şi blazer Balmain strălucitor pe care le-a purtat în vagonul pregătit special pentru ea cu postere din colecţia ei de beauty JLo.

Aseară a fost ireal!!!!!!!”, a postat vedeta ulterior pe Instagram. “Am mers cu metroul spre Times Sqare, pentru a face un filmuleţ pentru showul de Revelion. Tot trenul avea postere #JLOBEAUTY. Şi m-am emoţionat gândindu-mă la fetiţa care citea reviste chiar în acel metrou acum nişte ani buni. Ştiu că 2020 a fost unul dintre cei mai dificili ani trăiţi vreodată de noi, dar îndrăzniţi să visaţi! Visele se pot îndeplini oricând şi de-abia aştept să descopăr ceea ce ne este rezervat în viitor. LA MULŢI ANI!!!!!!!!

În ceea ce o priveşte pe Adele, ea a ajuns pe o bordură de pe stradă în noaptea dintre ani pentru că se distra cu prietenii ei în pandemie. Artista a respectat regulile şi n-a participat la nicio petrecere spectaculoasă, ci a preferat compania unora dintre prietenii ei cei mai apropiaţi. Apropo de prieteni, unul dintre ei a postat imaginea în care apare cântăreaţa britanică pe stradă, cu o bere într-o mână şi o ţigară, în alta.

Ne distrăm şi noi cum putem”, a comentat Laura Dockrill pe pagina ei de Instagram.

foto - Instagram

Modifică Setările