News

FOTO Jojo a plecat în expediţie

FOTO Jojo a plecat în expediţie

Departe, tocmai în Germania. Într-un loc cu multă iarbă verde, aer curat, văcuţe, lame, practic, într-un colţ de lume de poveste, care rezonează cu noul proiect în care s-a implicat. Află şi ce alte vedete au plecat prin munţi, cu Jojo.

A lăsat tocurile şi rochiţele deoparte, şi-a luat echipamentul sport şi încălţările de munte şi a purces într-una dintre cele mai frumoase aventuri: expediţia Cartoon Nework. Unde? Tocmai în Bayrischzell, „unde filmez pentru o nouă producţie plină de aventură pentru Cartoon Network. Lucrez cu o echipă de oameni minunaţi, adevăraţi profesionişti, cu care bat muntele în lung şi-n lat cât e ziua de lungă“, ne anunţă Jojo, prin intermediul blogului personal.

„M-am întâlnit în Expediţia Cartoon Network cu prieteni vechi, prieteni dragi, cu care m-am distrat teribil de când am ajuns aici“, a spus Jojo, referindu-se la Călin Goia şi Adi Despot.

„Copiii alături de care am pornit în această aventură sunt minunaţi! Îndemânatici, isteţi, curajoşi, sufletişti şi mereu surprinzători. Cu bocancii în picioare şi cu sacul în spinare am trecut împreună prin tot felul de provocări extraordinare pe care abia aştept să le urmăriţi la televizor!“.

În timpul călătoriei sale, Jojo are parte de peisaje montane minunate şi de-o atmosferă de poveste.

„Am cules fragi, am respirat aer curat... E un sentiment foarte plăcut să ai muntele ca platou de filmare, mai ales că eu aşa am crescut, la munte“.

„Astăzi ne-am distrat teribil cu un grup de lame blânde, dar pline de personalitate. Mary, cea albă, este favorita mea. Am întâlnit tot felul de animale simpatice de când am ajuns aici şi chiar mă simt uneori ca un copil alături de ceilalţi copii din expediţie atunci când ne aflăm în preajma prietenilor noştri necuvântători“, ne mai povesteşte Jojo, postând câteva fotografii cu cai, văcuţe şi lame.

Foto: blogul personal

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările