News

FOTO Jojo, sexy pe plajele din Mexic

FOTO Jojo, sexy pe plajele din Mexic

După o perioadă încărcată în evenimente, la cumpăna dintre ani, Cătălina Grama şi-a oferit un binemeritat concediu în exoticul Mexic. Soare, plajă şi instantanee inedite cu o mămică wow.

După ce a aruncat în bagaj un costum de baie, două cărţi bune, ochelarii de soare şi câteva haine lejere de vară, Cătălina Grama şi-a luat la revedere de la iarnă şi de la temperaturile negative de pe plaiurile natale pentru mult mai îndepărtatul Mexic.

Acolo, omniprezentul soare i-a readus aminte de vară, aşa că şi-a lepădat repede hainele şi a intrat să facă baie în mare.

„Am numărat nuanţe de albastru cât văd cu ochii. Astăzi sunt şase în mare şi patru pe cer. Tablouri gigant naturale alcătuite din nori care plutesc deasupra noastră. E atâta linişte în cer şi e pace şi aici pe pământ“, a notat ea pe blogul său.

„Îmi şoptesc valurile poveşti secrete ale unei civilizaţii care cândva construia pentru zei piramide. Poate că acum îmi oglindesc tălpile în locul în care altădata se îmbăia o femeie cu părul lung şi brun ce purta un colier în toate nuanţele apei“, scrie ea, reflectând asupra istoriei acelor locuri.

vezi aici mai multe fotografii

„Nu poţi sa nu iubeşti palmierii. Chiar dacă sufletul tău e plin de brazi. Frumoşii palmieri care se leagană leneş în bătaia vântului în nuante mătăsoase de verde, ce par a fi nişte pene imense care gâdilă albastrul infinit al cerului… Totul în jur e iubire“, descrie ea poetic frumuseţea plajelor mexicane.

Foto: pagina personală

Modifică Setările