News

FOTO Kate Moss s-a luat la bătaie cu un paparazzo: vezi pozele!

de admin

FOTO Kate Moss s-a luat la bătaie cu un paparazzo: vezi pozele!

Incidentul s-a petrecut vineri, în cadrul petrecerii date cu ocazia Săptămânii Modei de la Paris, unde supermodelul de 41 de ani s-a distrat de minune cu altă vedetă, Lady Gaga. Pe Kate o ştim de-atâta timp ca având un temperament vulcanic, mai ales când e implicat şi alcoolul şi fotografii ar trebui să ştie când s-o lase în pace. Lady Gaga's Bodyguard Peter, Pulls Kate Moss off photographer! OMG! Check it out here: http://t.co/Nu7Nr9rXZo pic.twitter.com/vgovMYotRy

— Lady Gaga | SuperFan (@LadyGagaSuperF) March 8, 2015

Însă iată că un paparazzo care a vrut neapărat să o pozeze pe diva britanică înăuntrul clubului Haussman a păţit-o: a fost asaltat de furioasa Kate Moss în văzul altor fotografi care au imortalizat momentul, dar şi sub privirea şocată a prieteni sale de distracţie, Gaga. Fashion iconul l-a apucat violent de haina individului şi l-a împins afară din club, afişând o faţă de milioane pentru presa din întreaga lume.

Din fericire, altercaţia a fost minoră, dar destul de vizibilă în presă. Noroc că, la acel moment, au intervenit şi bodyguarzii vedetelor pentru a le separa de paparazzi insistenţi şi pentru a evita un scandal penibil. Şi poliţia a fost inclusă în peisaj, pentru a se asigura că nimeni nu a fost rănit.

Culmea ironiei face ca artista de 28 de ani să posteze la câteva ore distanţă de incident o fotografie cu ea şi rebela divă Moss, comentând: “Dulcea şi adorabila Kate, aş putea să râd cu ea ore întregi! Frumuseţea ei vine din interior şi se reflectă la exterior”.

Modifică Setările