Fashion

FOTO Kim şi Kanye cu decolteul la vedere: cine-l poartă “mai bine”?

de admin

FOTO Kim şi Kanye cu decolteul la vedere: cine-l poartă “mai bine”?

Este tot mai evident cum acest cuplu teribil ştie să atragă atenţia şi audienţa: cu cât mai multă piele la vedere. Şi nu, nu ne referim doar la bustul pronunţat al starletei – care a sosit aparent cu o fustă şi un sacou desfăcut pe ea, de parcă şi-ar fi uitat acasă partea de sus a ţinutei.

Nimic nou sub soare. Nouă este mai degrabă inspiraţia soţului ei fashionist de-a se asorta cu ea, purtând o cămasă parcă ruptă la mâneci, cu decolteu, să se vadă niţel pieptul şi să se dea în spectacol. I-a reuşit.

Mai c-am spune, aşa cum îi privim pe rândul din faţă de la o prezentare de modă în cadrul Paris Fasion Week, că decolteurile lor rivalizează. Pectoralii (ne)definiţi ai lui Kanye, mai degrabă, rivalizează cu atuurile fizice ale nevestei lui. Cert e că, dacă primul cade în ridicol, Kim cade sub semnul vulgarităţii.

Oare merg pe principiul “care pe care”? Vrea Kanye să-şi surclaseze nevasta? Sau cine-l poartă „mai bine”? Cine s-a dezbrăcat mai mult? Cine înţelege ce se întâmplă cu simţul lor fashion? Că noi cu siguranţă am renunţat de mult.

foto getty